I český Belmondo se ukáže v nových dílech Ordinace v růžové zahradě 2: S kým se válel nahý v posteli na jevišti?

I český Belmondo se ukáže v nových dílech Ordinace v růžové zahradě 2: S kým se válel nahý v posteli na jevišti?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Martin Kraus, nazývaný český Belmondo, bude další novou perlou Ordinace v růžové zahradě 2. Nejspíše se mu splní i jeho sen. Zahrát si policistu, kterého často hrával i jeho francouzský protějšek, k němuž je často přirovnáván. Partnerkou, profesní i životní, mu bude rovněž nová hrdinka seriálu, lékařka Sandra Hájková v podání Sarah Haváčové. S kým důvěrně známým se Martin Kraus ještě potká na place?

„Je to velká legrace, velká nadsázka a hlavně diváci, zvláště divačky uvidí to, co málokdo. Nahého Zounara s Krausem.” 

Diváci se po velkém finále a prázdninové pauze jistě nemohli dočkat oblíbených známých tváří v podání herců jako jsou Petr Štěpánek, Zlata Adamovská, Dana Morávková, Robert Jašków, Marika Šoposká a další. Naopak někteří herci Ordinaci nadobro opustili. Jednou z nich je také Martina Randová, afektovaná Heluš, která společně s jejím hereckým manželem Martinem Zounarem jako Bobem Švarcem tvořila nezapomenutelnou dvojici. Nyní ale Martin Zounar v Růžovce osiřel. Jak ale svěřil moderátorům Snídaně s Novou při své návštěvě, diváci se i dál mají na co těšit, i když už po jeho boku Heluš nebude. Znovu se objeví jeho bratři a do života mu vstoupí i nová žena. 

Než se tak stane, společnost mu zatím může dělat právě nová postava Ordinace, Martin Kraus, jeho herecký kolega z divadla, se kterým se v úspěšném představení Dva nahatý chlapi obnažuje a válejí se spolu v posteli. Tečku tomuto představení plného humoru dodávají herecké kolegyně Daniela Šinkorová a znovu Martina Randová, která výkony obou mužů komentovala s úsměvem pro super.cz: „Je to velká legrace, velká nadsázka a hlavně diváci, zvláště divačky uvidí to, co málokdo. Nahého Zounara s Krausem.”

Snad si oba Martiny, ať už Zounara nebo Krause, nebudou jejich kolegové plést tak, jako si spletl Robert Urban, další hvězda Ordinace, Martina Zounara s Martinem Dejdarem. 

Zdroj: