Nejotravnější lovec z pořadu Na lovu je vlastně lovkyně. Když se objeví, diváci přepínají program

Nejotravnější lovec z pořadu Na lovu je vlastně lovkyně. Když se objeví, diváci přepínají program
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
O tom, že vědomostní soutěž Na lovu společně s napínavějším Superlovem většinu diváků baví, není sporu. Ne každý lovec je jim ale stejně sympatický. Na výsluní se hřejí Kalkulátor s Kvízovou dámou a také obdivuhodně sečtělý Doktor Vševěd. Nejméně oblíbená je aktuálně Belladonna.

Doktoru Vševědovi není rozumět, ale zaslouží úctu

Lovci z vědomostní soutěže Na lovu patří bezesporu mezi pět nejchytřejších mozků Česka. Při sledování oblíbeného pořadu nám, pouhým smrtelníkům, často nezbývá než s otevřenými ústy žasnout nad jejich obsáhlými znalostmi a výtečnou pamětí.

Zejména Jiří Martínek alias Doktor Vševěd budí respekt obrovským přehledem a podrobnostmi, s jakými se dokáže rozpovídat o téměř jakémkoli tématu. Ani on však neunikl kritice některých diváků, kteří nespokojeně komentují jeho mumlání a nesrozumitelný projev. Na sociálních sítích se dokonce objevují názory, že jeho řeč nestíhá myšlenky a že je zkrátka trochu zrychlený. Jiní se to snaží uvést na pravou míru: „Jednou jsem četla, že trpí sluchovou vadou a chodí na nácvik řeči. Oproti začátku se o dost zlepšil.“

Největšími oblíbenci jsou Kalkulátor a Kvízová dáma

Obecně patří Jiří Martínek mezi nejoblíbenější lovce, právě díky svému nadšení pro historii a vlastně veškeré vědomosti. Nelze jinak než ho obdivovat, ačkoli největší popularitě se u diváků zřejmě těší elegán Jakub Kvášovský. „Mám ráda všechny, protože obdivuji, jaké mají znalosti. Já vždycky říkám, že jsou to chodící encyklopedie. Jako mužský se mi líbí Kalkulátor,“ píše jedna z divaček.
Ostatně, na imagi svůdníka a milovníka žen je charakter tohoto lovce postaven. Moderátor Ondřej Sokol toho využívá k vtipným narážkám a dobírání.

Sympatie diváků má ale i Dagmar Jandová, jejíž dobrá nálada vždy prozáří celé studium. „Nejraději mám Kvízovou dámu. Je velmi milá, usměvavá a nikoho ani trochu neuráží a neshazuje, navíc moc hezky zpívá.“
Ve skutečnosti samozřejmě nikdo nikoho neuráží, občasné špičkování s Ondřejem probíhá čistě v přátelském duchu a snaze pobavit obecenstvo.

Nejoblíbenější lovec a nejméně oblíbená lovkyně
Nejoblíbenější lovec a nejméně oblíbená lovkyně | Zdroj: TV Nova

Největší kritika se snáší na hlavu Belladonny

Druhá část dámského osazenstva zatím příliš mnoho obdivu nesklízí. Dalo by se říct, že Belladonna vychází jako celkově nejméně oblíbená z pětice. Ne že by ji neměl nikdo rád, někteří naopak oceňují, jak se s každou další hrou v Na lovu i Superlovu zlepšuje. Mnohým divákům však služebně nejmladší lovkyně není příliš sympatická, snad proto, že se prezentuje jako trochu jízlivá a možná i arogantní osobnost, která Ondřeji nic nedaruje, to všechno ovšem čistě pro účely soutěže.

„Asi bych měl říct dle jména Lišák, ale mám rád všechny, krom Viktorie Mertové. Při ní jediné pořad nesleduji, když už mám možnost ho vidět.“

„Nejoblíbenější je u mě Kvízová dáma a nemám ráda Belladonnu.“

V podobných internetových diskuzích nicméně převažují komentáře, v nichž fanoušci pořadu prohlašují, že mají rádi všechny lovce nastejno.

Zdroje článku: