Nová komedie Zoufalky: Neřízená střela Wes a její neobyčejné hledání obyčejného lidského štěstí

Nová komedie Zoufalky: Neřízená střela Wes a její neobyčejné hledání obyčejného lidského štěstí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Komedie Zoufalky divákům nabízí 105 minut příjemné zábavy, založené na trampotách hlavní představitelky Wes, která působí jako neřízená střela a jde z jedné pohromy do druhé. Ještě štěstí, že má tak skvělé kamarádky.

Většina filmových scén z nového filmu Zoufalky se povedla a hlavně pro divačky je příběh zbrklé a nesoustředěné hrdinky docela zábavný.

Není nad věrné kamarádky

Celý děj se točí kolem Wes (kterou ztvárnila temperamentní a neokoukaná Iráčanka Nasim Pedrad), která nemá dobré životní období, nedaří se jí najít práci, nehoda padajícího sloupu ji poškodí auto a dovršení přijde s pozdravem od bývalého přítele, který byl zatvrzele proti manželství a najednou se žení. A od toho mají holky kamarádky, aby v krizi pomohly.

Ne vždy se vše povede podle plánu

Wes se nechá přemluvit k rande naslepo, ale i to je jedna velká katastrofa a cestou z krátkého rande zakopne a skončí na zemi. Po probuzení z mrákot přijde zlom jako blesk z čistého nebe. ON se nad ní sklání a je krásný a milý. Vše se vyvíjí dobře až do okamžiku, kdy se vysněný princ odmlčí na pět dní. Wes za vydatné podpory kamarádek odešle svému příteli opravdu drsný email. Po odeslání se dozví, že přítel nevolal, protože po nehodě leží v nemocnici a ztřeštěná Wes přemluví kamarádky, aby spolu odjely do Mexika, vloupaly se do hotelového pokoje, kde přítel před nehodou bydlel a zničily všechny důkazy o odeslaném emailu.

Mexická jízda

Následuje bláznivé dobrodružství, leckdy i hodně nebezpečné a jedna katastrofa střídá druhou. Nakonec nic nevyjde tak, jak to kamarádky naplánují, jak už to v životě chodí.

Ale to už uvidíte sami, pokud si komedii na Netflixu najdete.

Další herci: Heather Graham, Robbie Amell, Anna Camp, Lamorne Morris, Sarah Burs a další