Jeden z nejlepších a nejšílenějších seriálů dostane po třech letech konečně pokračování

Jeden z nejlepších a nejšílenějších seriálů dostane po třech letech konečně pokračování
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V roce 2019 byla „Ruská panenka“ jedním z velkých překvapení na Netflixu. Od té doby nebyla bláznivá komedie s časovou smyčkou na dlouhou dobu nikde k vidění. Ale první upoutávka na sezónu 2 konečně odhaluje nadcházející datum zahájení vysílání nových epizod.

Kde se seriál vzal?

2. sezóna byla oznámena již v červnu 2019, několik měsíců poté, co se seriál objevil na Netflixu. Ale až teď vyšel trailer, a proto jsme se až teď dozvěděli, že druhá řada vyjde 20. dubna 2022 na Netflixu.

„Ruská panenka“ při svém uvedení nepřesvědčila jen publikum (na IMDb má seriál velmi silné hodnocení 7,8), ale také kritiky. Podle Rotten Tomatoes získal překvapivý hit 97 procent pozitivních recenzí – extrémně silné číslo, kterému se nemůže rovnat mnoho ze stovek sérií vydaných každý rok na streamovací službě. I na ČSFD se může radovat ze 75 %.

Děj americké komedie

Natasha Lyonneová, hvězda z hitu Orange Is The New Black, hraje Newyorčanku Nadiu, která své 36. narozeniny prožívá znovu a znovu a znovu. Na rozdíl od klasického filmu „Na Hromnice, o den více“ s Billym Murrayem, je to tady trochu brutálnější – Nadia na každém konci dnu umírá zcela novým groteskním způsobem. Zdá se, že je uvězněna v nekonečném cyklu narozeninových oslav a mučivých úmrtí. A to je jen začátek složité záhady, která později spojí různé časové linie.

Pokud jste na seriál po takto dlouhé pauze úplně zapomněli, koukněte se na první řadu na Netflixu.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.csfd.cz