Milena Pumrová přešla od role chudinky k vypočítavé ženě, bude jí to k něčemu?

Milena Pumrová přešla od role chudinky k vypočítavé ženě, bude jí to k něčemu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milena Pumrová už není tak zapšklá, jak bývala, když nezpracovala rozvod s Mastným, který ji připravil prakticky o všechno. Stalo se totiž něco, co jí nahrálo do karet. Radek Mastný měl úraz, po kterém potřeboval dlouhou rekonvalescenci. Milena Pumrová v tu chvíli zapomněla na všechny křivky a o svého bývalého muže se postarala. Aktuálně spolu tvoří pár, ale bude jí to k něčemu

Radek Mastný už není tak velké zvíře a pravidla hry teď určuje Milena 

Nějakou dobu spolu nebyli a ani spolu nemluvili. Radek Mastný tvořil pár s Květou Vavruškovou a Milena Pumrová (herečka Alena Štréblová) dělala oči na Lumíra. Ani jeden vztah nevyšel a osud je svedl zase k sobě. Po napadení totiž Radek už nebyl tak velké zvíře, kterým býval na radnici. V té době Milenu podváděl a podváděl i Denisu, se kterou žil. Dělal si, co chtěl, a na ostatní nehleděl. Po napadení se však mnohé změnilo a Radek Mastný měl co dělat, aby se vyhnul vězení, které mu hrozilo za vydírání několika osob.

Milena Pumrová znovu po boku Radka Mastného, Zdroj: TV Nova

V tu chvíli se po jeho boku znovu objevila Milena Pumrová, která vycítila příležitost. Vzala Radka Mastného k sobě a společně začali vymýšlet plány, jak se vězení vyhnout. Milena Pumrová přešla z role chudinky a ublížené ženy do role ženy prozíravé. Ale bude jí to k něčemu? Minimálně jsou teď tady pro Gábinu a Šimona, se kterým mají moc hezký vztah. 

„Ačkoliv ani jeden z nich nehrál příliš fér, svého vnuka Šimona nadevše milují a jsou ochotni pro něj leccos obětovat. Radek Mastný kvůli němu možná i nastoupí do vězení.“

S Mastným je teď Mileně dobře 

Dříve bylo jejím zájmem zabránit Radkovi Mastnému v tom, aby prodal svůj dům. V něm viděla peníze a časem si chtěla urvat i svůj podíl, na který má podle jejího názoru pořád nárok. Později ale Milena zjistila, že jí vlastně teď vedle Radka Mastného moc nechybí. Sem tam Radka sekýruje, hlavně ale teď můžou táhnout za jeden provaz, když je jejich jediná dcera smrtelně nemocná. To se dělá mnohem lépe, když bydlí spolu a tvoří pár, než kdyby byli rozhádaní a bydlel každý někde jinde. I na rodinnou atmosféru to má nemalý vliv. 

Zdroj článku:
  • Autorský text