Masterchef Česko 2023: Upoutávka porotců na letošní ročník nepůsobí moc vlídně, ale jak už víme, je to jen show

Masterchef Česko 2023: Upoutávka porotců na letošní ročník nepůsobí moc vlídně, ale jak už víme, je to jen show
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Radek Kašpárek v reklamním spotu působí tak arogantně, že je na facku, Přemek už klasicky ztělesňuje malého rošťáka a nejlépe z toho vychází taťka Jan Punčochář, který si také rád zazlobí, jen ho nikdo nesmí vidět.

Za každým z šestnácti soutěžích stojí nějaký příběh, a ten nám budou v průběhu soutěže odkrývat. Uvidíme, zda se zrodí u sporáku nějaká láska, jako to bylo loni s Bet a Vojtou, kteří už plánují svatbu, a zda se ve finále prosadí samorost, který si nadále vaří jen pro radost a ani hezká výhra ho neinspirovala k tomu, aby se o své umění podělil s mlsnými jazýčky.

Martin Pecina občas své fanoušky těší kuchařskými kreacemi na sociálních sítích a na podzim poputuje do světa jeho kuchařka s názvem Jazyk, srdce, mozek a krev. Z čeho se bude vařit, je zřejmě jasné. Martin byl vždy trochu jiný, vždyť vyhrál soutěž s jídlem inspirovaným domácí zabíjačkou.

První dávka soutěžících, která se v kulinářské show na TV Nova objeví

Petra

Petra
Petra | Zdroj: TV Nova

Třiačtyřicetiletá Petra Kamencová z Berouna je akční maminkou dvou dětí. Žije velmi aktivním stylem života a letos nastal konečně ten správný čas, aby přijala výzvu do boje o titul v MasterChef Česko. V budoucnu by chtěla vybudovat zdravou fast food restauraci a věnovat se edukaci v oblasti gastronomie. Petra je velmi soutěživá. V minulosti se účastnila i soutěže krásy.

Zdeněk

Zdeněk
Zdeněk | Zdroj: TV Nova

Čtyřiačtyřicetiletý sládek Zdeněk Česák z obce Plánice miluje západočeský venkov a pivo. Zná dokonale místní suroviny. Dokáže ulovit kance, chovat kuřata i králíky a vypěstovat vlastní zeleninu a bylinky. Se svou partnerkou uzavřel dohodu. Když se Zdeněk přihlásí do boje o titul MasterChef Česko, ona musí prokázat své znalosti v soutěžním pořadu Na lovu.

Žaneta

Žaneta
Žaneta | Zdroj: TV Nova

Devětadvacetiletá kosmetička Žaneta Kavala z Pardubic má neustále dobrou náladu. Má za sebou i neradostné období, ale láska k vaření ji pomohla vše překonat. Hodně se věnuje sociálním sítím, kde se fanouškům svěřuje se svými kulinářskými zážitky. Miluje italskou a vietnamskou kuchyni.

Lukáš

Lukáš
Lukáš | Zdroj: TV Nova

Jedenatřicetiletého Lukáše Šimla z Prahy, majitele reklamní agentury, do MasterChefa přihlásili kolegové z práce, kterým zachutnalo, když jim jednoho dne uvařil na firemním výjezdu. Na okolí Lukáš může působit jako tvrďák, ale ve skutečnosti je křehký introvert. Dokonce píše i básně.

Anička

TV Nova
Anička | Zdroj: TV Nova

Dvaadvacetiletá Anna Jarošová z obce Lubno je milovnicí masa a české kuchyně, u které je přesvědčena, že i s ní lze nakládat zdravě. Rodiče si přáli, aby vystudovala medicínu. Anička je nyní zdravotní sestrou na očním oddělení, ale ráda by si v budoucnu otevřela vlastní restauraci, kde by vařila i z úžasných receptů od své babičky.

Lucia

Lucia
Lucia | Zdroj: TV Nova

Čtyřiadvacetiletá Lucia Knihová pochází z Kysuckého Nového Města na Slovensku. Studuje v ekonomii na vysoké škole a již dnes je influencerkou. Její Instagram, kde zveřejňuje převážně zdravé recepty, sleduje více než padesát tisíc lidí. Kromě Vaření Lucia také ráda peče. Byly doby, kdy byla schopná upéct i tři koláče denně.

Honza

Honza
Honza | Zdroj: TV Nova

Dvaačtyřicetiletý Jan Albrecht z Prahy pracoval v managementu luxusních restaurací. Rozhodl se ale radikálně změnit život a vydal se na cestu Wim Hofovy metody. Do práce s myslí, dechem a ledovou vodou se zamiloval natolik, že se začal metodu šířit dál a pomáhat lidem jako instruktor

Mára

Mára
Mára | Zdroj: TV Nova

Jedenatřicetiletý hoteliér Marek Ciler z Trutnova se do soutěže MasterChef Česko přihlásil kvůli tátovi a bratrovi, aby jim jako číšník dokázal, že i on má své místo za sporákem a umí připravit skvělá jídla. Miluje českou kuchyni a mezi jeho nejoblíbenější jídla patří bůček.

23.8. na Voyo a za týden na TV Nova

Zdroje článku:
  • Press KIt TV Nova,
  • Autorský text