Mára by možná potřeboval změnit šatník, aby Karlu opět okouzlil

Mára by možná potřeboval změnit šatník, aby Karlu opět okouzlil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co se nejlépe oblékaných mužů v Ulici týče, Mára k nim rozhodně nepatří. Je to takový průměr. Mára jezdí taxíkem, a tak u něj s kravatou a oblekem nikdo nepočítá. Třeba by k němu Karla opět našla cestu, kdyby svůj šatník obměnil... Kdyby se třeba oblékal jako Jakub.

Márův šatník toho moc neřekne

Mára se určitě umí obléknout, jak jsme mohli vidět na jeho svatbě s Karlou nebo v době, když chtěl Karlu potěšit tím, že ji překvapil a chtěl ji vzít na večeři.

Normálně Mára taxikaří, a proto volí pohodlnější oblečení, tedy tričko, mikinu a džíny. Netvrdíme, že Mára není zajímavý. Svým vzhledem drsňáka a culíkem vzadu určitě imponuje řadě ženám. Jen kdyby to podobně měla také Karla. Ta má teď bohužel oči jen pro Jakuba a vypadá to, že celá fraška brzy praskne.

Chudák Mára. I kdyby na sebe navlékl kdo ví co, s Jakubem teď z nějakého důvodu nemůže soutěžit. Nejhorší na tom je, že o Karlině nevěře ví stále více lidí. Kromě Bruna a Gábiny je to nově i Jirka Herman. I tito lidé jsou tak Karlinou nevěrou ohroženi.

Mára s Karlou, Zdroj: Archiv TV Nova

Když se totiž Mára dozví, že to celou dobu věděli a neřekli mu to, přestane důvěřovat nejen Karle, nýbrž i jim.

A spoustu výčitek bude muset od sebe odhánět také Věra Marečková. Ta Jakuba téměř přijala do rodiny a konzultuje s ním každou maličkost. Koneckonců, byla to ona, kdo si nejvíce přál, aby spolu Jakub a Karla spolupráci na scénáři navázali.

Co má Jakub a Mára ne?

Vypadá to, že se Karla definitivně zbláznila a diváky tím pěkně štve. Nedávno porodila a místo, aby z ní sálala mateřská láska ke Kustíkovi, nebrání se ho nechat s babičkou a ostatními členy rodiny a jí se místo toho zapalují lýtka.

Tak se ptáme, co má Jakub a Mára ne?

Možná lepší šatník, možná je to jen tím, že Jakub nemá povinnosti jako Mára. Na to, že Mára nonstop jezdí, nemá na sebe ani zdaleka tolik času, kolik času má Karla. Jenže to nějaká nová košile nevyřeší, a tak se nejspíš na první pohled idylický vztah Karly a Máry otřese v základech.

Zdroj článku:
  • autorský text