Příští týden v Ulici se Iva octne na policii, soudce bude usilovat o vnouče a Prokop přistihne Erika

Příští týden v Ulici se Iva octne na policii, soudce bude usilovat o vnouče a Prokop přistihne Erika
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden do Ulice přinese nejen veselé Velikonoce plné shonu a zmatků, ale také hrozivou zkušenost pro Ivu, soudcovu touhu po malém pokračovateli rodu Hermanů, Erikův další obrovský průšvih a Františkovo nesmělé pozvání Lucky z krámku.

Iva bude předvolána na policii kvůli autonehodě

Rodina Klímových to v posledních dnech nemá vůbec jednoduché. Dopravní nehoda, jíž se účastnily Iva s Bárou, byla sama o sobě velký nápor na nervy a bolestný stres. Teď ale ještě přijde předvolání na policii a to samozřejmě nevěstí nic dobrého. Vítek svou manželku doprovodí jako cenná opora, ale když se pak vrátí domů bez ní, všem ostatním pořádně zatrne. Půjde snad jejich milovaná maminka do vězení? Co všechno se Iva na policii asi dozví a jak s ní bude naloženo?

Herman starší by uvítal vnoučka

Gábina už dříve uvažovala o tom, zda by chtěla mít možnost pořídit si někdy v budoucnu další miminko. Určitě ale netušila, že přijde den, kdy se do této záležitosti vloží Jirkův nekompromisní táta. Pana soudce logicky napadne, jestli náhodou jedním z hlavních důvodů plánované svatby není právě Gábinino těhotenství. Za vnuka a pokračovatele rodu by byl rozhodně vděčný, proto se začne v této věci angažovat víc, než by jeho okolí bylo milé. S neomalenými otázkami se vůbec nerozpakuje a těžko říct, jaké reakce se kvůli tomu dočká od Jirky.

Jirkův táta by rád vnoučka.
Jirkův táta by rád vnoučka. | Zdroj: TV Nova

Prokop nachytá Erika při dalším velkém průšvihu

Mohlo se zdát, že Magdina výchovná lekce a mírný trest zapůsobily a umožnily Erikovi vykročit do života na gymnáziu znovu, tentokrát správnou nohou. To však byla planá naděje a zdánlivý klid před bouří. Chlapcovy průšvihy se množí a narůstá i jejich závažnost. Soňa bude mít tentokrát velký problém s jejich nenápadným zametáním pod koberec, protože při nejnovějším maléru přistihne mladíka samotný Prokop. Navíc zdaleka nepůjde o pouhou klukovinu. Jak pan profesor zareaguje a proč se Soňa zhroutí poté, co jí synek vmete do tváře nepříjemnou pravdu?

Franta v podstatě pozve Lucku na rande

Všichni kolem Františka by byli nejradši, kdyby se dal dohromady s Lucií z kavárny. Jak sám přizná, je mu sympatická a v její přítomnosti se cítí dobře. Oba si ale jasně řekli, že novou známost nehledají, proto je možná pro mladíka tak těžké zkusit tohle pravidlo překročit a někam dívku pozvat. Konečně ale sebere odvahu a navrhne jí, že by spolu mohli něco podniknout, což se dá vlastně považovat za pozvání na rande. Jak to dopadne a před kým se Franta v Coolně prozradí?

O Velikonocích Jirka překvapí Martinu

S příchodem Velikonoc a Velkého pátku přichází obvykle i vytoužené volno, ačkoli jak pro koho. Kuchařka Martina bude mít v hospodě naopak velmi napilno, a tak si těžko najde čas na svého přítele Jirku. Zamilovaný starosta ji v tom ale nenechá, naopak ji pořádně překvapí – dokonce hned dvakrát. Jak všem dokáže, že zná milovanou Martinu opravdu dobře a co přesně pro ni udělá?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova