KVÍZ: Na lovu – Popularita pořadu roste stejně jako počet našich zábavných kvízů

KVÍZ: Na lovu – Popularita pořadu roste stejně jako počet našich zábavných kvízů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vědomostní pořad Na lovu si u diváků získal takovou popularitu, že ho TV Nova začala využívat pro různé speciální účely, např. o silvestrovském večeru nebo při oslavě svých 30. narozenin. Je totiž známo, že parta charismatických lovců v kombinaci s Ondřejem Sokolem vždy vykouzlí úsměv na rtech.

Jistě jste si všimli, že např. silvestrovský večer na TV Nova zahájil právě slavnostní díl oblíbené soutěže Na lovu, v němž vystoupilo všech pět lovců v zábavných kostýmech.

Mohli jste se tak od srdce zasmát při pohledu na Jakuba „Kalkulátora“ Kvášovského coby Elvise Presleyho, Viktorii „Belladonnu“ Mertovou přestrojenou za Wednesday ze stejnojmenného seriálu nebo na Václava „Pana Lišáka“ Slabyhoudka s tykadélky. Ztvárňoval totiž jednoho ze včelích medvídků z dětmi milovaného večerníčku. Nechyběli samozřejmě ani Jiří „Doktor Vševěd“ Martínek jako hrozivý Darth Vader z Hvězdných válek a drsná rockerka Dagmar „Kvízová dáma“ Jandová.

Další příležitosti zazářit se pořadu a s ním i českým celebritám dostalo během oslav třicátých narozenin TV Nova. Vedle těchto výjimečných akcí si diváci mohou užívat nové díly běžného pořadu, ale také se už určitě těší na pokračování napínavého Superlovu. Než se ho dočkáte, můžete si s námi zahrát kvíz s otázkami, které zamotaly hlavy i lovcům.

Podařilo se vám odpovědět na všechno správně? Pak je možná čas zvážit osobní účast v samotném pořadu Na lovu, co říkáte? Ale ani v případě, že jste se dopustili nějaké chyby, nemusíte propadat panice. I zkušení lovci mívají někdy okno.

Zdroj článku:
  • Autorský text