Alkohol, drogy či deprese aneb celebrity, které sláva dostala na dno

Alkohol, drogy či deprese aneb celebrity, které sláva dostala na dno
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rychlý vzestup ve světě slavných, může být pro spoustu lidí opravdu stresující. Celebrity v takové situaci často sáhnou po drogách nebo alkoholu. Kdo z nich alkoholu propadl a koho to stálo i život?

Zpěváci, herci, sportovci, politici, ale především lidé na vrcholu své kariéry si často mohou vyvinout závislost na alkoholu. V takových případech už záleží jen na tom, jak ochotní jsou bojovat a zachránit sami sebe. Kdo z celebrit mezi ně patří?

Daniel Radcliffe

Představitel slavného Harryho Pottera se rolí okamžitě proslavil a svůj stres a úzkosti často utápěl v alkoholu. Přestože měl svou práci rád, potřeboval uniknout od náhlé pozornosti. Za pomoc vděčí svým blízkým, kteří mu pomohli krizi překonat a dostat se dál. Se slávou se srovnal a nyní s alkoholem problémy nemá, doufejme, že mu to tedy vydrží.

Johnny Depp

Herec po rozvodu s herečkou Amber Heard prožíval špatné životní období a propadl se do depresí. Jeho den poté začínal vodkou a se svým životem Depp nebyl zrovna spokojený, až se nakonec dostal do dluhů. Po několika těžkých letech se z toho ale dokázal dostat a nyní se snaží věnovat hlavně psaní a jeho hudební kapele Hollywood Vampires.

Amy Winehouse

Oblíbená anglická zpěvačka ve své době všechny šokovala svým talentem i vzhledem. Proslavila se například hity "Back to Black" nebo "Rehab". Se svou slávou se ale také nemohla srovnat a své problémy řešila drogami a alkoholem až moc často. Později také vystupovala opilá a tím se její kariéra schylovala ke konci. Bylo potvrzeno, že její smrt v roce 2011 byla způsobena otravou alkoholem. Zemřela tak již ve svých 27 letech.

Lindsay Lohan

Americká herečka a zpěvačka, známá především filmy jako Past na rodiče nebo Mezi námi děvčaty, byla stále obsazována do dalších a dalších filmů a rychle stoupala na vrchol. Kvůli tomu také podlehla drogám a alkoholu a často vymetala večírky, které většinou nekončily dobře. Třikrát se dostala do vězení, dvakrát za řízení v opilosti a jednou za užití kokainu. Své chování nazvala za nezodpovědné a přiznala, že udělala několik hloupých chyb. Z těch se již poučila a nyní se snaží o návrat k normálu.

Brad Pitt

V roce 2016 se Angelina Jolie s Bradem Pittem rozvedla právě kvůli jeho problému s alkoholem. Přiznal, že problémy řešil pitím, ale po rozvodu a incidentu, kdy měl údajně praštit syna, si uvědomil, že je to opravdu velký problém a je na čase to změnit. Začal navštěvovat terapeuta a podařilo se mu to. S Angelinou Jolie rozvod vyřešili v soukromí a Brad Pitt má povoleno navštěvovat jejich šest dětí, které má v péči Angelina Jolie.

Slavní se tedy takovým problémům v životě také nevyhnou. Sláva a peníze vám štěstí rozhodně nepřinesou, to si už musí každý najít sám.