Jedna rodina při rozjezdu v novém roce dokázala k obrazovkám přilákat davy diváků

Jedna rodina při rozjezdu v novém roce dokázala k obrazovkám přilákat davy diváků
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se sledovaností přes 750 tisíc diváků tak pomalu dotahuje primácký seriál ZOO a bude zajímavé sledovat, jak si seriály, vysílané souběžně v úterý a ve čtvrtek, u diváků povedou. Je vidět, že si Nova věří, když se rozhodla změřit síly s diváckou stálicí – seriálem ZOO.

Ve sledovanosti dokonce Jedna rodina dokázala porazit i film Zátopek, který proti oběma seriálům nasadila 2. ledna Česká televize. To jen potvrzuje, že lidé si stále častěji volí seriálové projekty s dlouhodobým vysíláním, protože tak mají jistotu, že se budou mít večer na co dívat. Nabídka filmů u dvou největších komerčních stanic je někdy spíše zoufalá, což bude zřejmě dáno tím, že jak TV Nova, tak TV Prima mají zájem více zpopularizovat své placené platformy.

Seriál Jedna rodina má dlouhodobě stálou diváckou základnu a nabízí nenáročnou rodinnou podívanou, kterou kromě mladých neokoukaných tváří zajišťují i osvědčení herci, jako je třeba Tereza Kostková, Filip Blažek, Pavel Zedníček, Zuzana Vejvodová, Eva Holubová a řada dalších.

S novou sezónou seriál láká na další nové tváře, jako je Patricie Pagáčová, Sára Sandeva, Vincent Navrátil, Petr Čtvrtníček, Vašek Matějovský nebo Chantal Poullain, která ani tentokrát diváky neohromí češtinou, ale její postavu jí scenáristé přizpůsobili a hraje Francouzku.

Děj se bude opět točit kolem trampot s láskou, výchovy dětí a často okolo velice diskutované střídavé péče, která se už stává běžnou praxí.

V nových epizodách se děj trochu posunul, Martina a Dominik tak prožívají naprosto nepoznanou životní etapu s malou Žofkou. Zajímavé je také jejich bydlení. Jak to asi v maringotce budou s malým dítětem zvládat v zimě? A co na to sociálka?

Bob, který byl jeden čas nominovaný na nejotravnější a nejzbytečnější postavu seriálu, se dočká velké životní změny, kterou způsobí setkání s Isabell. Jak to všechno s elegantní Francouzkou dopadne, ještě netuší ani herci. Chantal Poullain to však ohromně sluší, a tak by mohla v seriálu chvíli vydržet.

Strastiplnou cestou si musí projít postava Vaška Matějovského. I on bude rozhodně pro seriál přínosem. Snad se nám neutopí v lahvi alkoholu ani v řece.

záběr ze seriálu
záběr ze seriálu | Zdroj: TV Nova 

Diváci doufají, že se někam posune dějová linka Noriky, která trochu zamrzla a už nikoho nebaví. Miláčkem divaček není ani ňouma Karel, o kterého se před časem přetahovala Petra s Klárou. Co na něm ty ženy viděly, je velkou záhadou. Karel si žije tak trochu ve svém světě, bez jasných pokynů rodině moc k užitku není a nejraději by si bádal ve světě biologie, daleko od reálných starostí pozemšťanů. Tomáš Jeřábek ho však hraje velmi přesvědčivě.

Pro diváka by soupeření dvou seriálů ve stejném vysílacím čase mohlo být výhodou. Boj o diváky možná přinese do obou projektů čerstvý vítr.

Zdroje článku: