Hříšný tanec: Bude Jennifer Grey (62) hrát rozvernou Baby v domově důchodců?

Hříšný tanec: Bude Jennifer Grey (62) hrát rozvernou Baby v domově důchodců?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Film, který je stejně milovaný jako nenáviděný se dočká pokračování s herečkou Jennifer Grey. Novinka o pokračování veleúspěšného trháku z roku 1987 byla oznámena během Cinemaconu v Las Vegas. A nejde o žert!

Kdo by neznal ikonickou frázi z filmu:

„Baby nebude sedět v koutě!

Film Hříšný tanec (hodnocení 77 %) tvoří dějiny kinematografie a z hlavních představitelů udělal hvězdy. Přestože se ve skutečnosti Patrick Swayze a Jennifer Grey v lásce neměli, na filmovém plátně byli tak přesvědčiví, že se stali symbolem jedné rebelující generace dospívajících lidí.

Není to první pokus o vzkříšení legendy devadesátých let, ale zatím se další nečekaný úspěch nedostavil.

Když se točil Hříšný tanec, filmaři nevědomky vytvořili tak úspěšný film, že to překvapilo úplně všechny. Jenže recept na úspěch vznikl nejspíš náhodou a nikomu se už podobné ingredience namíchat nepodařilo.

Zatím je celý projekt přísně tajný a samotná Grey tvrdí, že na scénáři spolupracovala pět let. Potvrdila, že film oživí její plachou, ale zásadovou Frances Housmeman. A ve filmu má hrát i Grey. Bude to ona, kdo vytvoří opět jednu z hlavních rolí? A někdo čeká, že to bude úspěšný film?

Co už se ví

Jennifer Grey se vrátí do Kellerman Resort. To zaznělo, když byly během prezentace Lionsgate na Cinemaconu v Las Vegas promítány původní záběry z Hříšného tance. Kellerman je luxusní letovisko v Catskills, kde se film z roku 1987 odehrával. O této „další kapitole“ zatím nejsou žádné informace. Je však známo, že Hříšný tanec už byl inspirací několikrát.  

Existoval televizní seriál, který se vysílal v roce 1988. V roce 2004 vyšel Dirty Dancing: Havana Nights, ale u pokladny to byl propadák navzdory přítomnosti Patricka Swayzeho jako tanečního instruktora. Hříšný tanec měl také muzikálovou verzi, která byla úspěšná po celém světě. V roce 2017 společnost ABC produkovala televizní film s Abigail Breslin a Nicole Scherzinger, který byl hned degradovaný kritiky. 

V roce 2020 vyšly poprvé novinky o filmu, který se má odehrávát v 90. letech, s Jennifer Grey v roli protagonisty a výkonné producentky. Jednu jistotu ovšem máme, Patrick Swayze už se divákům jako Johnny Caste nepředstaví. Svůj „hříšný tanec“ už dotančil.

Zdroje článku: