Herečka Tereza Brodská je upoutaná na lůžko s horečkami a bojuje s vážným onemocněním

Herečka Tereza Brodská je upoutaná na lůžko s horečkami a bojuje s vážným onemocněním
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zatímco Danuše, kterou Tereza Brodská už od prvního dne ztvárňuje v seriálu ZOO, kuje pikle s mafiánem Charliem a trochu netradičním policistou Břéťou, samotná herečka má teď úplně jiné starosti.

S přibývajícím věkem je člověk stále méně odolný vůči nemocem, a přestože pětapadesátiletá Tereza Brodská běžně působí velice vitálně a vypadá mnohem mladší, teď už pomalu dva týdny bojuje se zápalem plic. Nemoc je to komplikovaná, a navíc doprovázená vysokými teplotami, které po několika dnech i energického a odolného člověka dostanou na kolena. Léčba se může protáhnout na řadu týdnů a rozhodně se nesmí podceňovat.

Jak uvádí, čeká ještě na další výsledky vyšetření a dodává, že tak zle jí už hodně dlouho nebylo. Ani třetí antibiotika zatím nezabrala, a to už je na pováženou.

Práce tak musela na dobu neurčitou stranou, protože zdraví je přednější a z fotografie na sociálních sítích je jasné, že oblíbená herečka rozhodně z nejhoršího venku není. Naštěstí má doma alespoň milou společnost a určitě i starostlivého partnera, který je jí oporou.

Tereza Brodská s manželem Herbertem Slavíkem
Tereza Brodská s manželem Herbertem Slavíkem | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Na sociálních sítích je na její příspěvek obrovské množství komentářů a všichni ji povzbuzují a přejí brzké uzdravení. Ze známých osobností ji podpořil třeba Honza Musil, Kristýna Leichtová, Martina Sáblíková nebo seriálová kolegyně Halina Pawlowská. K tomu dostává povzbudivé zprávy od svých fanoušků, kterých má jen na Instagramu přes 100 tisíc. Dojemný je i vzkaz, který nechali u příspěvku rodiče Matyáše Tománka, jednoho z chlapečků, který hraje v ZOO roli Petříka – syna Viky a vnuka Danuše.  

Zdroje článku: