Známý herec z Pařby ve Vegas je v novém filmu k nepoznání – takhle jste ho ještě nikdy neviděli

Známý herec z Pařby ve Vegas je v novém filmu k nepoznání – takhle jste ho ještě nikdy neviděli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S producenty Stevenem Spielbergem, Martinem Scorsesem, Toddem Phillipsem a hercem Bradleym Cooperem v hlavní roli bude Maestro jistým kandidátem na Oscara. Nyní se na Twitteru objevily první snímky tohoto životopisného filmu.

První obrázky zveřejněny

Již v roce 2018 se objevily první informace, že Martin Scorsese a Steven Spielberg se spojili pro tehdy bezejmenný životopisný film o legendárním skladateli Leonardu Bernsteinovi – i když pouze jako producenti.

Režie a hlavní role se ujímá neméně nadějný Bradley Cooper, který se svým prvním a zatím jediným režijním počinem Zrodila se hvězda dokázal natočit film, který si vysloužil ohromných osm nominací na Oscara. Natáčení nového filmu, zatím nazvaného Bernstein v Americe a Maestro v Evropě, začalo v půlce května.

Maestro se má na Netflixu objevit až v průběhu roku 2023, ale první snímky z natáčení jsou již k dispozici – a jsou velmi překvapující! Jak odhalují nedávné záběry z natáčení, film osvětlí různé éry v životě hudební ikony. Zvláště působivá je maska pro Bradleyho Coopera, kterého byste nejspíše ani nepoznali.

Na fotkách je také Carey Mulliganová, která vklouzla do role Bernsteinovy ​​manželky Felicie Montealegreové. Na palubě je také Maya Hawke. Ona bude nejstarší dcerou Bernsteinových, Jamie.

Dokumentace o géniovi

Těžištěm životopisného filmu o jedenáctinásobném držiteli ceny Emmy Leonardu Bernsteinovi by neměly být pouze jeho hudební úspěchy – kromě West Side Story napsal i On The Town, Wonderful Town a Candide – ale především vztah s jeho životní láskou Felicií. Počínaje tím, jak se tito dva setkali na večírku v roce 1946, až po jejich manželství, ze kterého vzešly tři děti.

Geneze Maestra je mimochodem velmi zvláštní: Spielberg i Scorsese byli původně zamýšleni na post režiséra, dokud se Cooper, jenž byl myšlen jen do hlavní role, neujmul i režie snímku. Podle Spielberga se ho Cooper zeptal: „Mohl bych prozkoumat materiál a zkusit film napsat i režírovat?“ Legendární Spielberg mu to odkýval, a tak se stalo. Jak se s tím Cooper popere, to se dozvíme příští rok na Netflixu.

Zdroj článku: