Herci, kteří našli lásku u stejného pohlaví

Herci, kteří našli lásku u stejného pohlaví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Celebrity, které se za svou sexuální orientaci nestydí! Věděli jste o těchto hercích, kteří tráví život se svým partnerem? Některým to trvalo delší dobu a někteří se to snažili utajit, čemuž se ale nesmíme divit.

Olly Alexander

Anglický herec, scenárista a hlavní zpěvák kapely Years & Years. Jeho matka Vicki Thornton byla jednou ze zakladatelů Coleford Music Festival. Hrál ve filmech Summerhill a Jasná hvězda. Zahrál si také Petra Pana ve hře Peter and Alice.

John Scot Barrowman

Skotsko-americký herec, zpěvák a spisovatel, který má dvojí občanství. Od roku 1989 žije se svým manželem ve Velké Británii. Účinkoval v muzikálech Miss Saigon, Fantom opery, Matador a Sunset Boulevard.

James Lance Bass

Jednačtyřicetiletý americký zpěvák, herec a producent. Vyrostl v Mississippi, proslavil se hlavně jako zpěvák popové skupiny ‘N Sync, díky čemuž se dostal k filmu.

Wilson Cruz

Herec z Ameriky, který svou hereckou kariéru zahájil v seriálu Tak tohle je můj život. Ztvárnil gaye Enriquea Rickiho Casqueze, čímž se stal prvním hercem v americké televizi, který se otevřeně hlásil k homosexuální orientaci. Objevil se například v pořadech Správná pětka, Red Band Society a The Breavest Knight.

Tommy Dorfman

Americký herec, který se proslavil rolí Ryana Shavera v seriálu 13 Reasons Why. Otevřeně se angažuje za práva lidí s jinou sexuální orientací. V roce 2016 se oženil se svým přítelem Peterem Zurkuhlenem.

Jim Parsons

Neboli Sheldon Cooper ze sitcomu Teorie velkého třesku. Rád hraje na klavír a sleduje různé sporty, hlavně tenis, baseball a basketbal. Dlouhou dobu se spekulovalo o jeho sexuální orientaci. V roce 2012 v rozhovoru uvedl, že již 10 let žije se svým partnerem Toddem Spiewakem, se kterým se v roce 2017 vzali.

Billy Porter

Americký herec a zpěvák, v roce 2013 získali cenu tony za roli Loly v muzikálu Sexy botky. O rok později získal cenu Grammy. Již 2 roky hraje hlavní roli v seriálu Pose.

Colton Lee Haynes

Model a herec z Ameriky, který je známý hlavně díky televizním rolím v seriálu Vlčí mládě a Arrow.