FOTOKVÍZ: Ukažte, jak se vyznáte v českých i zahraničních filmech vysílaných o Vánocích

FOTOKVÍZ: Ukažte, jak se vyznáte v českých i zahraničních filmech vysílaných o Vánocích
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Otestujte si znalosti české i zahraniční filmové tvorby, kterou si lze připomínat s železnou pravidelností o každých Vánocích. Ale pozor, mezi notoricky známými filmy se mohou objevit také nějaké novinky. V našem fotokvízu je možné prakticky vše.

Vánoce jsou tady a s nimi nepřeberné množství filmů českých i zahraničních, které nám televizní kanály přinášejí tradičně každý rok. V nabídce pochopitelně najdete léty prověřené kousky, které pravděpodobně znáte slovo od slova, ale stejně si je nenecháte ujít. Zrovna tak ale můžete v programu objevit žhavé novinky, které teprve čekají na svou šanci oslovit diváky a stát se jednou oblíbenými vánočními stálicemi.

Letos si vedle osvědčených českých pohádek s chytlavými písničkami a legendárními herci můžete pustit např. i americké akční, dobrodružné, komediální či rodinné filmy, jež vás jistě chytnou za srdce, dáte-li jim příležitost. Pokud snad moderní zahraniční produkci neholdujete, vždy se můžete vrátit na domácí půdu, kde o rodinné dojáky a romantické kousky rozhodně nepřijdete. Tak nebo tak se vám bude hodit mít nakoukáno co nejvíce českých i zahraničních filmů, které se v televizi objevují právě během Vánoc, protože se na ně zaměří náš následující fotokvíz.

Jestli pro vás tento vánoční fotokvíz nebyl to pravé, nesmutněte. Můžete se pobavit nad celou řadou dalších zajímavých fotokvízů i jiných zábavných kvízů zaměřených na filmovou tvorbu.

Zdroje článku: