V našem fotokvízu uspějete, pokud jste viděli 10 nejnavštěvovanějších filmů v českých kinech za rok 2023

V našem fotokvízu uspějete, pokud jste viděli 10 nejnavštěvovanějších filmů v českých kinech za rok 2023
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V následujícím fotokvízu se přesvědčíme, jak dobře znáte nejnavštěvovanější filmy minulého roku. Nestačí ovšem pouhá znalost a dobrá paměť, ale je zapotřebí také postřeh a bystré oko. Odhadnout název totiž můžete jen s pomocí náhodně vybraných filmových scén.

Rok 2023 nebyl v mnoha směrech naším nejšťastnějším, a možná částečně i proto jsme se chodili odreagovat do kina na samé akční, dobrodružné, sci-fi nebo fantasy filmy, komedie, rodinné snímky a vizuálně působivé animáky. Tak lze alespoň soudit na základě přehledu deseti nejnavštěvovanějších filmů v českých kinech za loňský rok.

Tento žebříček jasně dokazuje, že u diváků na plné čáře vítězily filmy zaměřené obvykle na děti, ale ruku na srdce, v každém z nás zůstává malý fanoušek veselých animáků se šťastnými konci. Můžeme stokrát tvrdit, že tam chodíme jen jako doprovod pro své ratolesti, ale ve skrytu duše si tu podívanou užíváme. Potom si ale někdy chceme odfrknout přece jen u něčeho dospělejšího, i když ne přímo realističtějšího, tak proč nedat šanci akcí nabitému fantasy nebo sci-fi, bláznivé komedii, případně i romantice?

Patříte-li k milovníkům všech těchto žánrů, určitě vaší pozornosti neunikly ani nejnavštěvovanější filmy. To je samozřejmě dobře, protože v našem fotokvízu se ukáže, jak moc se v nich vyznáte.

Líbil se vám náš fotokvíz? Doufáme, že ano a že jste úspěšně zdolali každou otázku. V případě zájmu můžete zkusit pokořit i další naše kvízy.

Zdroj článku:
  • Autorský text