Fotokvíz: Zkuste poznat nejoblíbenější české filmy roku 2023 podle fotografií

Fotokvíz: Zkuste poznat nejoblíbenější české filmy roku 2023 podle fotografií
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přinášíme vám kvíz s fotografiemi zachycujícími scény z nejoblíbenějších českých filmů minulého roku. Půjde o to poznat, které filmy to přesně jsou. Pokud si myslíte, že dokážete odhalit správné názvy a roztřídit uvedené fotky, směle do toho. Je to i dobrá relaxace.

Čeští diváci si oblíbili žánrově velmi pestrou řádku filmů, které vstoupily do kin právě minulý rok. V žebříčku deseti nejoblíbenějších tak najdete např. rodinné filmy animované nebo ze sportovního prostředí, romantické komedie, krimi, dramata, historické snímky i thrillery, ba dokonce dobrodružné kousky a sci-fi. To je jen další důkaz, že my Češi máme rozmanité chutě a může se nám zalíbit ode všeho něco, pokud to má tedy silný příběh, atraktivní prostředí a v hlavních rolích naše oblíbené herce.

Nás by teď ale zajímalo, jestli dokážete ty vůbec nejoblíbenější filmy českých diváků za rok 2023 rozpoznat jen na základě fotografií. Připravili jsme si totiž pro vás zajímavý fotokvíz, ve kterém půjde právě o to. Je důležité, abyste měli ony filmy dobře nakoukané, jinak by vám mohla uniknout nějaká drobnost, která pak rozhodne o vašem úspěchu či neúspěchu. I kdybyste ale nepřiřadili všechny fotky ke správným filmovým názvům, můžete se u toho alespoň příjemně odreagovat.

Neváhejte vyzkoušet také naše další kvízy věnované známým českým filmům, zahraničním trhákům nebo seriálům. Třeba objevíte něco, co jste ještě neviděli, a dostanete chuť to napravit.

Zdroj článku:
  • Autorský text