Drbárna ze ZOO: Tak to jsme opravdu potřebovali. Další zbytečná postava obohatí infocentrum seriálu ZOO

Drbárna ze ZOO: Tak to jsme opravdu potřebovali. Další zbytečná postava obohatí infocentrum seriálu ZOO
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu ZOO je celá řada dějových linek, některé jsou úplně zbytečné a jejich význam zná zřejmě jen autor scénáře. Jedním takovým podivným místem je infocentrum v ZOO. Seriálové infocentrum má stánek, kde se prodává káva a zákusky, a pultík, kde sídlí drbny.

Rodinku drben v podání Haliny Pawlowské a Martiny Hudečkové doplní spisovatelka a moderátorka (něčeho) dvaačtyřicetiletá Aneta Christovová. Naprosto zbytečná dvojice zaměstnankyň infocentra, které mají jako jedinou dějovou zápletku, a to že se nemohou dohodnout, která z nich dokáže za den zkonzumovat více zákusků a sebrat lepší drby, tak bude mít posilu.

Aneta Christovová
Aneta Christovová | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Aneta Christová, která se snaží držet krok s módními trendy, si dokonce smyla z vlasů fialový přeliv, kterým se na sebe snažila upoutat pozornost. Pro seriál ZOO by to údajně bylo moc divoké. Zatím je jasné jen to, že dotyčná herecká posila bude seriálovou sestrou Martiny Hudečkové.

Jen stěží si lze představit, jak tato role a její představitelka, kterou budou možná znát jen skalní příznivci seriálu Modrý kód, Ordinace v růžové zahradě nebo Dvojky na zabití, kde si měla zahrát epizodní roličku, přispěje k osvěžení seriálu. To je důvod, který většinou tvůrci při tvorbě nových postav nejčastěji uvádí.

Škoda, že se do infocentra nenastěhuje nějaká známá tvář, která by mohla zamíchat dějem a sledovaností. Infocentrum je takové divné a málo uvěřitelné místo. Nelze si nevšimnout množství lidí, kteří si tam přijdou jen vypít kávu, protože asi netuší, že by si mohli voňavý nápoj dát někde ve městě, aniž by museli kvůli tomu platit vstup do ZOO.

Něco málo k Anetě Christové

Aneta žije s přítelem a smečkou čtyř psů v prostorném bytě ve Strašnicích. V rozhovoru v roce 2021 uvedla, že doma je nejdůležitější obývák a kuchyň s barovou částí, kde sedává s přáteli u objednaného jídla. Vařit moc neumí, ale ráda jí. Za jídlo je ochotná i draze zaplatit. Za jídlo, pití a cestování utrácí ráda, protože to jí nikdo nevezme.

Před časem si Aneta povzdechla, že všechny role boubelek dostávají Polišenská, Pawlowská a Tomicová. Tak možná proto se někdo slitoval a nahradil v seriálu ZOO odcházející a unavenou Polišenskou jinou boubelkou.

Zdroje článku: