Drbárna ze ZOO: Viky sklízí nezasloužený úspěch, Marika se zbláznila a Dominika chce sebrat Elišce kluky

Drbárna ze ZOO: Viky sklízí nezasloužený úspěch, Marika se zbláznila a Dominika chce sebrat Elišce kluky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál se nejspíš kvůli Dominice brzy změní na mafiánskou krimi ságu. Diváci tak mohou jen doufat, že si scenáristé budou pamatovat, co se vlastně děje, a že někdy později přijdou i s logickým vysvětlením. Zatím její chování moc smysl nedává.

Viky se už vzpamatovala ze šoku, že musí udělat přehlídku, ale vlastně se o nic starat nemusela. Učnice, které jí přišly podat pomocnou ruku, sehnal Karel Rokl. Je úžasné, jak to zvládly s jedním šicím strojem. Místo na přehlídku zajistil Filip, stejně jako děti z dětského domova, které ušité modely předvedly. A co víc, Viky také přesně věděla, jaké velikosti oblečení musí připravit, aniž by tušila, kdo vlastně modely na přehlídce obleče.

oslava narozenin
oslava narozenin | Zdroj: FTV Prima

Marika jako bůh pomsty

Možná tak vědmou není jen Adam. A co víc. Na módní přehlídku, o které vlastně nikdo předem neví, se přižene Marika, která si vzpomněla, že jí Viky odmítla jít za svědka na svatbu. Okamžitě vytuší, kde jsou tašky s modely na přehlídku, a tak jich část rozstříhá, aniž by si toho uprostřed příprav někdo všiml. To ale není problém, jelikož to Viky stihne hravě opravit.

Marie se snaží zbavit vlezlého sponzora

Marie Roklová se musí potýkat s vlezlým manažerem z čokoládoven. Ten si nahrál první rozhovor s Albertem, který mu slíbil spolupráci. A Šurda ji teď chce. Markéta ředitelce doporučuje, aby Albertovu dohodu ctila, protože soudy by nebyly nejlepší reklamou. Šurda požaduje po ZOO tři miliony, pokud se jeho produkty s palmovým olejem v objektu safari parku prodávat nebudou.

Albert je přesvědčený, že se s mužem nějak domluví, to ale padá v okamžiku, kdy Kristýna uspořádá masivní protestní akci, které se zúčastní asi dvacet zaměstnanců. Jde samozřejmě o senzaci měsíce. Albert využije své kontakty a zveřejní proti produktům s palmovým olejem článek s tušením, že by to mohlo ovlivnit veřejné mínění. A zázrak se stane. Objeví se podnikatel Němeček, který je ochotný se s čokoládovnou finančně vyrovnat. Na oplátku chce prodávat své hračky v areálu zoologické zahrady.

Záhadné akce Dominiky

Dominika se z nějakého tajemného důvodu rozhodla, že se naučí rybařit. Zkazila tak Danuši plány na výlet s Raulem. Z uloveného kapra byla nadšená, před Raulem dělala diblíka a slíbila, že se zase zastaví. Samozřejmě nechala na stole peníze.

Zrzka nelení, jelikož se jí kromě ryb asi zalíbili i kluci Elišky, a tak se z dalšího tajného důvodu začala vydávat za manažerku sportovního týmu, která by ráda kluky vzala na soustředění. Dokonce je ochotná Elišce sehnat sponzora, aby nemusela vše platit sama.

Ještě by se měla objevit Jessica Fletcher, aby všechny ty záhady odhalila!

Zdroje článku: