Drbárna ze ZOO: Tajemná zrzka rozdává kolem sebe hotovost. Marek z ní nemá dobrý pocit a není sám

Drbárna ze ZOO: Tajemná zrzka rozdává kolem sebe hotovost. Marek z ní nemá dobrý pocit a není sám
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tak konečně se objevila první z ohlášených nových postav. Denisa Nesvačilová si hned po nepříliš podařeném románku s Kolečkem našla další práci, a tak se konečně po měsících natáčení objevuje v ději. Žádná z postav, které se s ní potkaly, nemá tušení, jakému zlu bude muset čelit.

Tak alespoň tajné zdroje její povahu vykreslují. Oficiálně se toho zatím moc neví, snad jen to, že by to měla být královna seriálových potvor. Mafiánská dcera Dominika zamíchá s osudy hlavních hrdinů a jejich životy obrátí naruby. Nejvíce vrásek z ní bude mít herec Marek Němec, který hraje Charlieho.

Dominika se seznamuje

Dominika se zjevila zničehonic, vydává se za podnikatelku a buduje si image úspěšné ženy, která má pořád kabelku plnou hotovosti. Velký sponzorský dar v hotovosti tak přistál v útulku u Katky, ale muž z ostrahy útulku Dominiku, navzdory všeobecnému nadšení přítomných, podezírá z něčeho nekalého a rozhodl se, že si o usměvavé „zrzavé dárkyni“ raději něco zjistí.

Stejně podezíravý je i Marek. Dominika okamžitě skočila po dvojčatech a domluvila si spolupráci. Jenže pro holky je až moc výhodná. Marek jim alespoň poradil, aby si řekly o zálohu na nákup surovin. To Izabelu trochu naštvalo, protože má pocit, že její sestra Tereza až moc podléhá vlivu Marka. Nakonec ale souhlasila. A Dominika samozřejmě hned přišla s obálkou plnou peněz.

Dominika v baru
Dominika v baru | Zdroj: FTV Prima

Chudák Adam věštil, ani o tom nevěděl

I přes Adamovu snahu vysvětlit spolupracovníkům, že nevidí do budoucnosti tak, aby z nich pomocí loterie udělal milionáře, mu nikdo nevěří.

Když za ním přišel Richard ohledně počasí během svátku, kterým si prodlouží víkend, Adam netušil, že věští, když se zmínil, že poslední dva roky bylo ve stejnou dobu venku pěkné počasí, takže je velká pravděpodobnost, že bude zase. Richard zavětřil věštbu a hned sebral všechny peníze, které měl, a na sváteční počasí si vsadil. Navíc se ještě zapojil do soutěže o nejlepší odhad počasí v rádiu a už si začal představovat, jak vyhraje luxusní dovolenou.

Richard si „Adamovu věštbu“ nenechal pro sebe a kudy chodil, tudy trousil moudro, takže si nakonec vsadila polovina osazenstva v ZOO. Pro Adama to nevěstí nic dobrého. Pokud lidé peníze prohrají, nejspíš mu to dají pořádně „sežrat“. Mnohem horší pro něj bude, když bude opravdu hezky, protože to už se své věštecké image nezbaví.

Filip Viky pěkně zavařil

Zamilovaný pár se přes drobné komplikace nakonec přece jen dostavil do televizního vysílání a sklidil úspěch. Moderátoři se začali Filipa vyptávat na partnerku a on v dobré víře během vychvalovaní, co všechno Viky zvládá, nesmyslně odkýval, že tak, jako celá řada jiných módních návrhářů, dělá i jeho partnerka ve svátek módní přehlídku. Viky, která seděla vedle něj, jen koulela očima. Filip ji zřejmě chtěl udělat reklamu, ale asi si neuvědomil, že tři dny jsou na uspořádání módní přehlídky hodně málo. Co by tam asi tak kromě bodýček předváděla? Moderátoři jásali a slíbili, že se s kamerou přijedou podívat!

Albert se snaží udobřit, ale Kristýna je jako skála

Albert běhá po ZOO za Kristýnou, ale ta má jasno. Ještě nikdo ji tak neponížil jako on a už s ním nechce mít nic společného. Nejraději by ho ani neviděla, ale to bohužel kvůli práci nejde. Když Albert oznámí, že ZOO bude mít nového sponzora, Adélka hledá v Kristýně spojence. Čokoládovny, které se tak moc snaží získat výhradní právo prodávat sladkosti v celém areálu ZOO, žádná ZOO nechce, protože používají do svých produktů palmový olej. Kristýna tak přece jen musí s Albertem jednat, ale nedovolí mu, aby odvedl téma na jejich soukromé záležitosti.

Zdroje článku: