Drbárna ze ZOO: Petr opět Viky zklame. Vypadá to, že dříve starostlivý otec se úplně změnil

Drbárna ze ZOO: Petr opět Viky zklame. Vypadá to, že dříve starostlivý otec se úplně změnil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky se nežije úplně dobře. Když se doslechla, že se vrací Danuše, těšila se, že bude mít na dosah spřízněnou duši. Jenže místo toho, aby si Petrova matka brala na hlídání svého nejmladšího vnoučka, tak musí hlídat také Bena a Sofii, kteří mají prázdniny.

Ben a Sofie navíc nejsou vůbec spokojení s novou Petrovou partnerkou –⁠ tvrdí, že i Markéta byla ve srovnání s ní ještě snesitelná. Těžko říct, čím si nová Petrova přítelkyně získala jeho srdce, když si ještě donedávna soudce vybíral partnerky hlavně podle toho, jak si rozumí s dětmi.

A další zklamání přišlo, když Viky plánovala pro Bena oslavu, na kterou jeho otec zase nějak zapomněl. Bývalá chůva tak musí stále hledat způsob, jak skloubit práci a péči o děti.

Starosti s potomkem má i Stáňa, které zmizela dcera Sandra. Doma nechala tajemný vzkaz, ve kterém se omlouvala za něco, co musela udělat. To Stáňu opravdu hodně vyděsilo a ani uklidňování Svobody a kamarádek z práce moc nezabralo. Sid jí navrhla, že by se po zatoulané dívce mohl podívat třeba Břéťa. Spolužačky Sandry prozradily, že se dívka vydala do Prahy, ale nic dalšího se zatím starostlivá matka nedozvěděla.

Charlie neustále básní o Českých Budějovicích. Po malé válce, kterou měl s Kateřinou, je úplně jasné, že snaha Terezy a Izabely udržet šéfa ve městě nevychází. Ilonka už je z jeho nadšení pro stěhování podrážděná. Stěhovat se jí nechce, ale zatím to vypadá, že v současné domácnosti pro ni práce končí. Tereza a Izabela dostaly od Charlieho byt na měsíc –⁠ zaplatil za ně nájem. Pokud se jim nepodaří začít vydělávat, budou se muset přestěhovat jinam, příp. se přidat k Charliemu. A rozhodně nebudou mít peníze na to, aby si platily hospodyni.

Kateřina u stolu
Kateřina u stolu. | Zdroj: FTV Prima

Výroba bonbónů je hodně baví, ale v podnikání nemají žádné zkušenosti. Když jim Charlie vysvětlil, že jejich zisk není tak velký, jak si myslí, musely cukrovinky zdražit. Také rozhodně nebude jednoduché prodávat tak velký objem zboží, aby je to dobře uživilo.

Mezi Kamilem a Albertem začíná doslova souboj o srdce Kristýny. Albert už měl dost vysmívání od Kamila –⁠ že prý začíná stárnout, a tak sbalit hezkou holku pro něj začíná být problém. Albert si to rozhodně nemyslí. Když Kamil přišel s tím, že vsadí svou novou motorku a ukáže Albertovi, že pro něj nebude problém Kristýnu svést, tak nemohl Albert odolat –⁠ i on vsadil svou motorku. Přestože tvrdil, že do sázky jde hlavně kvůli té nové motorce, asi to není tak úplně pravda. Pomyšlení, že by Kamil uspěl tam, kde on pohořel, se mu prostě nelíbilo.

Možná Kamila podcenil, protože ten se okamžitě dal do práce a začal si Kristýny všímat. To Albert nemohl nechat jen tak. On to však měl mnohem těžší, protože musel začít omluvou. K mladé průvodkyni se nechoval pěkně a pokud má sázku vyhrát, musí si pospíšit a vynaložit mnohem větší úsilí než Kamil.

Zdroj článku:
  • autorský článek