Drbárna ze ZOO: Malá ochutnávka z toho, co čeká diváky po letní pauze

Drbárna ze ZOO: Malá ochutnávka z toho, co čeká diváky po letní pauze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky sice nikdy manžela neměla, ale k Filipovi se tak chová a nepřijde jí to divné, že na svobodného kluka najednou nahrnula povinnosti otce od rodiny. Bývalý záletník je z toho vyplašený, protože netušil, že s Viky se mu nahromadí povinnost pečovat nejen o malého Petříka, ale i o dvě úplně cizí děti.

Místo krásné první etapy vztahu plné vášně tak funguje jako chůva tří dětí a když má štěstí, dostane za to občas teplou večeři. Na všechno ostatní je Viky unavená. Pekař se kamarádovi trošku posmívá, ale zároveň mu říká, že o tom vztah dvou dospělých lidí je a že věděl do čeho jde. Ale opravdu věděl?

Sid se stále snaží šéfovat firmě, jak se s matkou a bratrem domluvila. Její plány ji však překazí Sidonie, která se probrala ze stádia smutku a vrhla se plná sil do práce. Má to však jednu velkou vadu. Sidonie se trošku zbláznila a aby zvládla smutek, posunula se v čase o rok zpět. Svou snachu a vnučku tak terorizuje tím, že vede firmu s vědomím, že její syn Eduard je na pracovní cestě.

Psycholog neuspěl a Alice s dcerou nevědí, co si mají s aktivní poblázněnou Sidonií počít. Zasahuje Adam a sežene vojenského psychologa, který se pod falešnou identitou vnutí k Sidonii a stanoví její diagnózu.

Sidonie se se ztrátou syna vyrovnala po svém a potřebuje pomoc. Nejdůležitější je, aby změnila prostředí. Rodině navrhuje, aby odjela třeba na dovolenou. To však nejde z praktického důvodu uskutečnit. Sidonie dovolenou neuznává.

Sid napadne, že by o své sestře mohl více vědět Raul. A má pravdu. Raul sice nereaguje tak, jak by si Sid představovala, ale ujišťuje ji, že to není poprvé, co Sidonie upadla do takového stavu a on moc dobře ví, jak ji probrat.

Izabela se chystá už trvale bydlet s Vojtou, ale trápí ji, že nechává sestru samotnou. Marek rozhodně nemá v úmyslu s Terezou bydlet a Vojta má podezření, že se opět citově zapletl s Viky. Marek mu však tvrdí, že jen pomáhá kamarádce. Je však divné, že si vzal volno v baru, aby byl s Terezou a místo toho šel dělat poskoka Viky a nakupoval jí nějaké látky. Možná ani on sám neví, co vlastně chce.

V zoo to trošku jiskří. Markéta svou pozornost zaměřila na Alberta a vypadá to, že to nebude mít snadné, aby se ji zbavil. Sám ještě ani netuší, co se na něj řítí. A možná si to i zaslouží. V posledním záchvěvu svého čerstvě objeveného dobra chce ještě Kristýně zajistit lepší pracovní pozici, ale ona nabídku Roklové odmítá. Markéta však zavětřila kořist a nevypadá to, že by chtěla Alberta jen tak nechat být.

Velkou zkouškou musí projít i Filip, když dostane naservírovanou královnu krásy, která propadla jeho kouzlu ještě dříve, než ho potkala. Zřejmě došli hokejisté a fotbalisté, a tak se královny krásy vrhají na bývalé sportovce. 

Filip však od zkušeného odborníka Pekaře slyšel, jak to ve vztahu funguje, a tak krásku odmítl a raději vyfasoval tři děti na hlídání. Možná mu Viky za odměnu uvaří teplou večeři.

Zdroj článku:
  • Autorský text