Drbárna ze ZOO: Mafián Charlie se složil kvůli Břéťovi a Kamil kvůli vlastní pasti na Kristýnu

Drbárna ze ZOO: Mafián Charlie se složil kvůli Břéťovi a Kamil kvůli vlastní pasti na Kristýnu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky s Filipem plánují trávit čas s dětmi, ale něco jim do toho vleze. Konečně se dočkají výhry z pěvecké soutěže. Jenže předání ceny musí být okázalé a koná se v baru. Musí tak odložit rodinné plány, ale za sto tisíc to rozhodně stojí. A dostanou je pěkně ve stovkách, aby výhra udělala dojem.

Když se potom ocitnou doma, zírají na dvě hromádky peněz a začínají přemýšlet, co s penězi udělají. Filip už se zbavil dluhů a Viky si šitím vydělává dost, aby mohla alimenty od Petra ukládat Petříkovi. Nechce, aby startoval do života dospělých s prázdnou kapsou, jako to zažila ona. Moc dobře si pamatuje, jak složité to bylo.

Viky napadne zavolat tetě do domova, jestli něco nepotřebují. Novinky z místa, kde vyrostla, ji netěší. Domov stále bojuje s nedostatkem peněz a ředitelku nejvíc mrzí, že nemůže přilepšit zaměstnancům, kteří pro svou práci žijí. Viky se tak tajně vypraví do dětského domova, aby svou půlku výhry věnovala právě tam. Je trochu zaskočená, když se dozvídá, že už tam před ní byl mladý muž, který jejím jménem domovu dal už 50 tisíc. I tak tam Viky svou výhru nechá.

Břéťa slídí kolem Charlieho a tuší, že je na správné stopě. Katka se dozvídá, že byl i v útulku, kde se potkal s dědou. Ten se však dušoval, že Charlieho jen chválil.

Charlie se o návštěvě dozvídá od Katky, a přestože před ní věc zlehčuje, je zdrcený. To vidí Tereza a rozhodne se jednat, přestože se o svého šéfa bojí. Sice se stydí, ale jako jediné řešení se jí jeví zkusit ovlivnit věc přes Elišku. Ta z toho není nadšená, ale protože je to hodná duše, zkusí na večeři v restauraci problém nadhodit. Jenže Břéťa se naštve tak moc, že ji nechá u stolu a odejde. Eliška tak vůbec netuší, jestli má ještě přítele.

Nápad neocenila ani Ilonka. Jenže Tereza se brání, že nic jiného pro Charlieho udělat nemohla. Nakonec Břéťa vychladne a Elišce se omluví. Ujasní si však, že on jí nebude mluvit do péče o žirafy a ona se nebude starat o jeho vyšetřování.

Břéťa však začíná mít trochu v Charlieho aktivitách zmatek. Je mu jasné, že to není žádný anděl, ale na druhé straně slyší kolika lidem pomohl a zjišťuje, že takového lotra ještě nepotkal. A tak si to jde s Charliem vyříkat z očí do očí a dobrá whisky jim k tomu pomůže.

Kamil nabral druhý dech a opět asi nemá co na práci, a tak se soustřeďuje na Kristýnu. Jenže to trochu přežene, když ji zkusí v baru omámit uspávacím práškem, který jí dá do vína. Podcenil však Alberta, který ho nejen v baru viděl, ale dokázal si obstarat od kluků z baru i nahrávku, kde je celá akce Ovčíka natočená. Vtipné je, že nakonec vytuhl Kamil, protože Albert skleničky stihl vyměnit. Kristýna ani nepostřehla, že se na ni něco chystalo.

Albert má však jasno. Hloupá sázka ho už unavuje a Kamil překročil hranici toho, co je schopný tolerovat. Navrhne zrušit sázku a má v ruce silné argumenty. Pokud by se to Kamilovi nelíbilo, má nahrávku, kterou proti němu může použít.

Zdroj článku:
  • Autorský text