Drbárna ze ZOO: Dějová linka Dominiky by mohla konečně seriál vrátit na výsluní

Drbárna ze ZOO: Dějová linka Dominiky by mohla konečně seriál vrátit na výsluní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zahrát opravdovou mrchu není úplně snadné a vypadá to, že Denisa Nesvačilová v tom začíná být hodně dobrá. V seriálu ZOO je její postava Dominiky stále výraznější a zdá se, že místní mafiáni dostanou pořádnou lekci.

Albert už balí kufry

Chvíli to vypadalo, že Albert v podobě Davida Gránského nakonec seriál neopustí. Neustálé protahování jeho dějové linky mělo asi dopřát dost času jeho nástupci Mártymu, aby se uvedl. Nakonec však přece jen Albert odstřihl pupeční šňůru a chystal se na tříměsíční pracovní stáž. Až do poslední chvíle váhal, zda jeho nová láska přežije nekonečně dlouhou dobu odloučení. Co by asi řekl na vojenskou povinnost v 17. a 18 století, která byla na doživotí. Směšné tři měsíce se zdály být nekonečné i pro Kristýnu, a proto dala v ZOO výpověď, aby mohla odcestovat s Albertem. Plány jí však narušila nemocná babička, a tak se nová láska Alberta rozhodla postarat o starou ženu a Albert nakonec odjíždí sám.

Zdroj: FTV Prima

Márty v akci

Adamův přítel si velice šikovně dělá v novém pracovním prostředí známé, a tak je Sid jediná, kdo bývalého vojáka odsuzuje. Celá záležitost s Mártym ji vzdaluje od Adama, který se v příteli vidí a bezmezně ho obdivuje.

Sid si ale nemůže pomoct. Z Adamova kamaráda má husí kůži a ani ona si to neumí vysvětlit. Márty si však v novém pracovním prostředí získává jednoho přítele za druhým. Pechová už ho chtěla i sbalit, ale on si našel výmluvu.

Viky už nikoho nebaví

Viky nadále pokračuje ve své nudné dějové lince. Všichni chtějí její oblečení a ona se brání každému smysluplnému projektu. Karel Rokl se tak snaží marně. Žádnou větší výrobu Viki nechce. Je tedy zřejmé, že peníze nepotřebuje.

Domča si umí poradit za každou cenu

Dominika trochu znervózněla, když se dozvěděla o možném návratu otce z vězení. To by úplně křížilo její plány. Mladá zrzka však nedá spát celé řadě lidí. Kdo to vlastně je? Proč už se nechce vidět s otcem a zneužívá jeho pověsti k tomu, aby se seznámila s jeho kontakty?

Zmatek má ohledně její osoby nejen starosta a jeho nepříliš chytrá banda mafiánů, ale i Charlie a Břéťa. Všem se ale hodí to, že by měla Dominika zlikvidovat Ovčíkovou podle pokynů svého otce. Pro jejího otce manželka představuje nebezpečí a Charlie má po návštěvě Dominiky další důkaz proti Ovčíkovi. Jen stále neví, co si má o jeho nemanželské dceři myslet. Povede se nakonec zrzce zlákat na svou stranu i pověstného mafiána?

Zdroje článku: