Drbárna ze ZOO: Alberta a Kristýnu čeká zával v podzemní chodbě a Viky má zase jednou pravdu

Drbárna ze ZOO: Alberta a Kristýnu čeká zával v podzemní chodbě a Viky má zase jednou pravdu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tereza s Izabelou mají plnou hlavu starostí ohledně otce a chtějí, aby si ohlášený konec života užil v rodinné atmosféře. Snaží se ho hostit, jak nejlépe umí, a své starší sestře vyčítají, že je bezcitná, když se k otci tak přezíravě chová. Viky je stále přesvědčená, že otec ohledně smrtelné nemoci lže.

Adamovi se opět ozval Márty, který dal v práci výpověď. Kancelářská práce na ministerstvu ho nebaví a je přesvědčený, že by si měl založit svou firmu, kde by jako manažer mohl mít úspěch. Má své známosti a zkušenosti. Byl by rád, kdyby s ním do podnikání šel i Adam. Ten je z nabídky v rozpacích, protože o takové práci nic neví. Márty ho však přesvědčuje, že by ho všechno naučil a že mu jde hlavně o lidi, na které se stoprocentně může spolehnout.

Zdroj: FTV Prima

Adamovi je jasné, že by se na to asi Sid moc nadšeně netvářila. Stále se Mártymu vyhýbá a nemá z něj dobrý pocit. Jednou ho viděla jako vraha a nemůže se toho zbavit. Adam si bere čas na rozmyšlenou. Na jednu stranu by to nemuselo být špatné, kdyby byl zase s přítelem. Jenže v práci je spokojený, takže ho nic nežene k tomu, aby odcházel.

Podivné rande Kristýny a Alberta

V ZOO pracuje skupina archeologů a do jedné z podzemních chodeb se dostane pětiletý Kája. Kristýna najde před vchodem jeho sestru a jde se do podzemí po klukovi podívat. Stejný nápad má i Albert, který ale pošle Kájovu sestru za Roklovou, aby jí popsala, co se stalo. Zával v chodbě všechny tři dobrodruhy uvězní přes noc a vyhrocená situace konečně Kristýnu přesvědčí o tom, že Alberta má ráda.

Ten se ale chystá na tři měsíce do Ameriky. Radost nebude mít ani Kristýna, ani Sid. Místo Alberta jde na jeho místo pracovat Márty. A třeba to nakonec nebudou jen tři měsíce.

Otec za všechny peníze

Viky se sice dvakrát zkoušela přizpůsobit přání sester a předstírat před otcem, jaká jsou spokojená rodinka, ale pořád je přesvědčená, že na ně otec opět nastražil nějakou past a chce je obrat. A ona se tentokrát nenechá. Dvojčata takové štěstí nemají a chtějí „na smrt nemocnému“ otci splnit poslední přání, kterým je cesta do Austrálie. A hned plánují, že ho doprovodí. Dárkový poukaz cestovní kanceláře v hodnotě 360 tisíc skončí v otcově kapse dříve, než Viky přinese jasný důkaz, že lékařskou zprávu otec zfalšoval. Tak snad se i dvojčata poučí, že otec jiný nebude. Viky už to pochopila dávno.

Zdroje článku: