Na české obrazovky přichází nový seriál Poslední loď. Těšíte se?

Na české obrazovky přichází nový seriál Poslední loď. Těšíte se?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Svět byl zničen globální katastrofou, je třeba najít lék a zjistit, kolik lidí na planetě vůbec přežilo. Toto je momentálně úkol pro posádku torpédoborce, která jako jedna z mála přežila. Nechte se unášet akčním dramatem, jehož producentem je Michael Bay, který se proslavil hlavně režírováním filmových Transformers.

Herecké obsazení zaručuje dobrou podívanou

Na obrazovky našich televizí přichází nový americký seriál, který měl svou první premiéru už v roce 2014 na stanici TNT. V hlavních rolích si zde zahráli například Eric Dane. Tohoto sympatického muže si můžete pamatovat například z filmu X-Men: Poslední vzdor. Po jeho boju bude stát Rhona Mitra – nás sice méně známá herečka, ale mohli jste ji vidět například ve snímku Odstřelovač z roku 2007. Dále si zde zahráli například Adam Baldwin, Charles Parnell, Travis Van Winkle a další.

Podaří se posádce torpédoborce zachránit svět?

Děj seriálu se odehrává na palubě torpédoborce poté, kdy zemi paralyzovala globální katastrofa. Skoro celá populace vyhynula. Posádka je jedna z mála přeživších, a je tedy jenom na nich, aby našli lék na záchranu lidstva. Snaží se najít ostatní, kteří přežili tuto katastrofu a pokusí se o jejich záchranu. Nic nebude však jednoduché. Situace je hodně komplikovaná a zlá. Podaří se této bitevní lodi zachránit zbytek přeživší populace? Jsou jejich poslední záchranou a nadějí. Nesmějí zklamat – a to je velký závazek!

Seriál má celkem 5 sérií

Tento americký seriál v originálním názvu The Last Ship má celkem 5 úspěšných sérií. Premiérový díl byl odstartován 22. června 2014 a ukončen byl 11. listopadu 2018. Dohromady bylo natočeno 56 dílů. Producentem je Michael Bay, který stojí také za filmovou řadou Transformers, takže pokud se vám jeho filmy líbily, jistě budete nadšení také z tohoto projektu. Námět k natočení tohoto seriálu poskytli Hank Steingerg a Steve Kane na základě stejnojmenného románu.

Recenze ze zahraničí

V Americe měl tento seriál úspěch. Lidé především oceňovali, že scény v seriálu jsou dokonale zpracovány, a jak jsou určité zápletky a momenty v seriálu rozuzleny. Všechny série jsou poutavé a mají zajímavá vyvrcholení. Určitě je na co se koukat. Pouze občas kritizují filmové efekty, které by v určitých fázích mohly být lépe zpracované, aby potěšily oko diváka.

Nechte se také zlákat do světa postapokalyptického dramatu a zjistěte, jak dopadne záchrana světa, pro kterou posádka válečného torpédoborce bude muset obětovat poměrně mnoho, a ani tak není jisté, zda svůj úkol dotáhnou do zdárného konce!

Podaří se jim nalézt lék a zachránit tak zbytek světa, který tuto tragédii přežil? Již brzy to zjistíte na našich obrazovkách.