Co vás čeká dnes večer v Ulici? Lumír má rande s krasavicí, ale zažije šok

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Lumír má rande s krasavicí, ale zažije šok
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sára se s Danem pohádá kvůli jeho nezdravé fixaci na Angie. Dojde dokonce na zmínku o rozvodu. Vztah Alice a Bédy se naopak upevňuje. Zdá se, že by nápad s dítětem mohl konečně dostat zelenou. Mezitím se Lumír sejde s krasavicí ze seznamky, která se však vytasí s nezvyklým požadavkem.

Máš radši kočku než mě, Dane!

Sára se spálí o svíčku, kterou Dan zapálil na památku Angie, a pořádně se naštve. Pomníček jí připadá ujetý, stejně jako Danova přehnaná láska vůči zvířeti. Je přesvědčená, že má radši kočku než ji. Pohádají se a ona v bistru před Ančou prohlásí, že se radši rozvede, než aby žila s magorem.

Zatímco Anča se snaží uklidnit ji, Béda se pokusí vpravit rozum do Dana. Jasně že se mladí manželé občas pohádají, ale neměli by to hnát do krajností. Dan tedy učiní vstřícné gesto, koupí Sáře kytici a ujistí ji, že ji miluje. Jejich usmiřování v posteli se trochu protáhne, a tak Sára dorazí do práce se zpožděním. Zprávou o tom, že se udobřili, však Aničku potěší. Zároveň se zmíní, že s Danem uvažují o cestě k moři a Aničku chtějí vzít s sebou.

Co takhle dítě, Bédo?

Alice a Bedřich měli při sexu menší nehodu, když jim selhala ochrana. Dohodnou se, že koupí pilulku proti početí, ale když už je nejvyšší čas, aby si ji Alice vzala, Béda jí v tom zabrání. Kdoví, možná šlo skutečně o nějaké znamení shůry a měli by tomu dát šanci. Rozhodnou se nechat případné těhotenství na osudu. Když se s tím ale Béda svěřuje Milošovi, vůbec si není jistý, v jaký výsledek vlastně doufá.

Můžeš mi kupovat dárky, Lumčo

Lumír se chystá na schůzku s mladou krasavicí ze seznamky. Pavlík a Tonda jsou přesvědčeni, že za tím vězí nějaký háček. Možná je slepá nebo potřebuje české občanství. A třeba chce vyzrálého chlápka se solidním zázemím. Tak či onak se to Lumír brzy dozví. Když se společně usadí u piva a vína, vše se zdá v pořádku a situace se vyvíjí slibně. Slečna vypadá přesně jako na fotkách, navíc je milá, zdvořilá a má ráda děti.

Kompletní balíček! Jeden šok si ale pro Lumíra přece jen připravila, a ne malý! Zničehonic mu předloží seznam drahých dárků, které jí bude moci kupovat výměnou za to, že ho bude provázet a reprezentovat na recepcích a podobných akcích. Tak o tohle jí tedy šlo! Lumír se s ní zklamaně rozloučí a na náladě mu nepřidá ani to, že mámuška ustavičně naléhá, aby ji oficiálně seznámil s Jaruškou. Večer skleslý Lumír znovu zamíří do hospody, kde ho Kateřina rozveselí zábavnými historkami.

 

Zdroj článku:
  • autorský text