Dějiny vulgarismů aneb Nicolas Cage vás provede vším, co jste o těchto dějinách nevěděli

Dějiny vulgarismů aneb Nicolas Cage vás provede vším, co jste o těchto dějinách nevěděli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Již před Vánoci se mohli fanoušci herce Nicolase Cage radovat, protože se dozvěděli, že tento oblíbený herec bude hostovat nový šestidílný dokument s názvem Dějiny nadávání. Tohle je unikátní počin, který se na obrazovce ještě do teď neobjevil. A bude se vysílat kde jinde než na Netflixu.

Dějiny nadávání – o čem minisérie bude?

Tvůrci plánují, že tato minisérie dokumentárních snímků bude nejenom zábavná, ale také hlavně naučná. Bude se zabývat historií a také vulgarismy, které se prolínaly časem naší minulosti. Bude také řešit kulturní dopady, které tyto nejznámější anglické vulgarismy měly. No, již teď je nám všem jasné, že tato dokumentární série bude opravdu hodně zajímavá a že nás dokáže opravdu překvapit. Do toho ještě tvář Nicolase Cage – to zní až moc dobře!

Premiéra dějin vulgarismů

A co je nejlepší na celé té věci? Že momentálně je již možné tento dokument zhlédnout! První díl měl na Netflixu totiž premiéru před pár dny, a to konkrétně 5.1.2021. Můžete se těšit na profesionální výklady lingvistů ve spojení s komickými situacemi. Zajímavé je, že každé slovo je jinak zábavné a má jiný skrytý význam. Takže se dozvíte nejenom něco z historie, ale objevíte také, jak je angličtina zajímavý jazyk, který má mnoho podob a variací na příslušná slova.

Nicolas Cage ve skvěle padnoucím obleku vás provede celou touto problematikou v „jeho“ pracovně. To zní jako recept na super oddechovou podívanou. Tento pořad ocení nejenom všichni lingvisté a fanouci tohoto oblíbeného herce.

Tak nasypte brambůrky a bavte se u Dějin nadávek.