Ulice: Zajistí dárek od Věry pohodu u Máry a Karly v novém roce?

Ulice: Zajistí dárek od Věry pohodu u Máry a Karly v novém roce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoliv je Věrka Marečková ze staré školy, v životě se snaží řídit těmi nejnovějšími poznatky. Ne vždy se jí to ale daří. Docela velký rozruch způsobila tím, že pro Karlu a Máru pod stromeček objednala erotickou pomůcku. Nejspíš má za to, že za krizí v jejich vztahu je nedostatek sexu. To, že sex chyběl hlavně Márovi, protože si ho Karla dopřávala s někým jiným, už je vedlejší.

Mára ještě nestačil shodit parohy a už je zase za hlupáka 

Márovi se ještě ani nepodařilo shodit parohy, které mu Karla svou nevěrou nasadila, a už je zase za hlupáka. Tentokrát se s ním sveze i Karla, která ostatně všechno to zbytečné trapno způsobila. Márova máma si totiž všimla, že jsou s Karlou pořád v sobě. Aniž by tušila pravý důvod jejich krize, rozhodla se ji řešit. Usoudila, že vše do puntíku vyřeší jedna dobře vybraná erotická pomůcka. Chybělo přitom málo a onen tajemný balíček mohl pod postelí klidně najít Vojta. To by teprve bylo pozdvižení. A tak se ptáme, může právě tento lechtivý dárek způsobit, že to bude v roce 2023 mezi Karlou a Márou dobré?

Znamená to, že se oběma podaří Karlinu nevěru před Věrkou ututlat? Podaří se jim z ložnice vyvětrat podlomenou důvěru? Na to si budeme muset počkat. Každopádně odteď by mohli scenáristé do Máry vdechnout trošku více podezíravosti. Vždyť mu předtím nebylo vůbec divné, když se mu jeho manželka často vypařila bůhvíkam. Možná právě teď u Máry vypukne jeho opožděná reakce na zradu. Třeba se teď z něj stane velký žárlivec.

Věrka nám pěkně zamává dějem. Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

U Máry a Karly je to na dobré cestě. Přinejmenším to tak vypadá. Diváci tedy možná přijdou o Věrčinu reakci na Karlino selhání. Smířit se tak budou muset s tím, že u ní bude dál Karla ta nejsvatější žena na světě.

Kam by mohli Marečkovi posunout svůj vztah?

Otázkou je, kam by mohli scenáristé v případě jejich usmíření Marečkovy dál posunout? Jakou dějovou linku by si pro ně mohli připravit? Na začátku minulého roku do Ulice nakráčel Jakub. Kdo se v rodině Marečků objeví teď? Nebo se v ní naopak nikdo nový neukáže a rodina Marečkových bude odsunuta z hlavního děje? Nebude se ostatně teď více řešit Karlin přítel Jirka? Co by na něj mohl novinář Dalibor Tomášek vyšťourat, aby to způsobilo senzaci a přebilo Karlin úlet? To uvidíme. Do popředí by scenáristé opět mohli vytáhnout Bruna, který je hlavně divačkám velice sympatický.

Nebo by se v Ulici zčistajasna mohla objevit Monika Farská? Ale to už nejspíš moc fantazírujeme. Ostatně, pohoda u Marečků je natolik křehká, že pro její narušení není potřeba vytahovat staré tváře. Úplně postačí, když se někdo přeřekne a Věrka spustí své rozsáhlé pátrání. A bude to! Uražená Věrka pak scenáristy zaměstná na další desítky dílů. Koneckonců, parohy svému synovi pomáhá pomyslně nést.  

Zdroj článku:
  • Autorský text