Co mají společného Al Pacino a Pavel Trávníček? Oba se stali otci v pokročilém věku

Co mají společného Al Pacino a Pavel Trávníček? Oba se stali otci v pokročilém věku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co mají společného Mel Gibson, Bruce Willis, Robert De Niro a Pavel Trávníček? Všichni se stali otci až v pokročilém věku, kdy už by jim spíš pasovala role dědečka. A takových mužů je mezi herci ještě daleko více. Třeba takový Alec Baldwin. Ten si nadělil své čtvrté dítě k šedesátým narozeninám a je velmi pyšným tatínkem.

Mel Gibson má 9 dětí

Se svou první manželkou si tento populární herec pořídil během 26 let trvajícího manželství hned 7 dětí. Pak se však v roce 2009 Gibson rozhodl odejít za ruskou pianistkou a s ní si udělal další dítě. Vztah nevydržel, rozešli se – a on se dal dohromady s o několik dekád mladší partnerkou Rosalind Ross, která mu porodila zatím jeho poslední, deváté dítě. To už měl však Gibson po šedesátce a mohl si raději pomalu začít užívat roli dědečka.

Herci, kteří počali potomka v pokročilém věku

Mel Gibson však není sám. Mezi další populární herce, kterým se narodilo dítě v pokročilém věku patří:

  • Robert De Niro (77) – musel se svou ženou po druhém dítěti velmi toužit i ve svém věku, protože dceru Helen Grace jim porodila náhradní matka v roce 2012.
  • Al Pacino (80) – tomuto slavnému herci se narodilo třetí dítě v 61 letech.
  • Bruce Willis (65) – dohromady má dětí 5. První tři mu porodila Demi Moore, a poté v jeho pozdějším věku mu na svět přivedla další 2 potomky Emma Heming. Syna se však nedočkal.
  • Michael Douglas (76) – dvě krásné děti mu porodila Catharine Zeta – Jones.

Pavel Trávníček patří k nejstarším českým novopečeným tatínkům

Též v českém hereckém rybníčku byste našli novopečené otce v pokročilém věku. Patří k nim například Pavel Trávníček (70). Mezi ním a jeho ženou Monikou je 35 věkový rozdíl, ale to šťastnému páru vůbec nevadí. Vychovávají spolu syna Maxmiliána, který v prosinci oslavil své čtvrté narozeniny. Se svou ženou se trávníček poznal už dobách, kdy se natáčel slavný pořad DO-RE-MI, ale skutečnou cestu k sobě si našli až o pár let později.

Stát se otcem v pokročilém věku už v dnešní době není ničím ojedinělým, jen si na to část populace musí zvyknout.