Další nakaženou celebritou nemocí COVID-19 je Antonio Banderas, oznámil to na narozeniny. Jak tráví čas v karanténě?

Další nakaženou celebritou nemocí COVID-19 je Antonio Banderas, oznámil to na narozeniny. Jak tráví čas v karanténě?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už řada slavných osobností oznámila, že se nakazila nemocí COVID-19. Přidal se k nim nyní i čerstvý šedesátník Antonio Banderas. Jak se mu daří a co vzkázal fanouškům?

Další celebrita a COVID-19

Charismatický Španěl právě na své narozeniny oznámil všem příznivcům, že se nakazil novým koronavirem. Herec na svém Instagramu uvedl, že má pozitivní výsledek testu. Kulaté srpnové jubileum tak musel trávit v povinné karanténě.

Svým příznivcům se dále svěřil, že se cítí být celkem v pořádku a věří, že se mu povede se brzy zotavit. Fanoušky slavný filmový hrdina dále uklidnil, že obdobného názoru jsou i lékaři. Banderas utrpěl pouze mírné příznaky nákazy nemoci COVID-19. Tato forma infekčního onemocnění připomíná svými projevy běžné nachlazení.

Herec rozhodně neztrácí optimismus, přestože 60. narozeniny si určitě představoval jinak. Ve svém příspěvku na Instagramu také napsal, že narozeniny rozhodně oslaví s nadšením a těší se, až se bude moci vrátit k běžnému životu. Vypadá to, že krizí kvůli přibývajícímu věku tak tento slavný filmový hrdina určitě netrpí. Fanouškům poslal ve svém vzkazu objetí.

Proti nákaze hlavně optimismus

Karanténu se filmový Zoro mstitel rozhodl strávit produktivně: Uvedl, že se plánuje věnovat četbě a psaní. A samozřejmě odpočinku, neboť je v souvislosti s nákazou také více unavený. Ostatně pro Antonia Banderase není COVID-19 první zdravotní komplikací. Už v roce 2017 prodělal infarkt a musel na operaci srdce.

Kde nebo od koho se slavný herec nakazil, to není známo. Ostatně pravidelně přebývá na několika místech, kromě rodného Španělska má rezidenci také v USA. Stabilně bydlí ve Velké Británii.

Herec v posledních měsících sociální sítě aktivně využíval k tomu, aby šířil povědomí o onemocnění COVID-19. Sám patří k propagátorům nošení roušek, na svém Instagramu často zveřejňoval fotografie, na nichž ji při různých aktivitách měl nasazenou.

Zdroj článku:
  • Autorský text