Dnes v Ulici: Myslela Karla romantiku v autě vážně, nebo je to jen jedna z jejích her? To se zatím nedozvíme. Snad alespoň zjistíme, co zase přeletělo přes nos Vilmě

Dnes v Ulici: Myslela Karla romantiku v autě vážně, nebo je to jen jedna z jejích her? To se zatím nedozvíme. Snad alespoň zjistíme, co zase přeletělo přes nos Vilmě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mára je zmatený jako lesní včela. Možná i z toho, co se v pátek mezi ním a Karlou stalo v lese. Kdyby nepřijela odtahovka, nejspíš by se spolu vyspali. Teď mu však Karla u snídaně povídá, že byla v neděli s kamarádem na výletě. Je toto normální?

Jediný, kdo se neorientuje, je Mára 

Partnerská krize nemusí být pouze o bolesti a rozchodu, nýbrž také o hledání cesty sám k sobě. A o to se pokouší Mára, kterému už nic jiného nezbývá. Myslel si, že je život po rozvodu stejně jednoduchý jako začít randit s bývalkou, která se zničehonic vrátí z Afriky. Jenže tak romantické, jako je africký západ slunce, to nebude. Kryštof měl celou dobu pocit, že nad Karlou musí vyhrát. Přece musí setřást ty ohromné parohy, které mu nasadila! V žádném případě se k ní nechtěl vracet. Co by tím svému okolí ukázal? Jenže události posledních dní mu dávají jasně najevo, aby Karlu do oběhu ještě nepouštěl. Už teď je jasné, že na ocet by dlouho nezůstala. Jasným signálem je pro něj nejen porouchané auto v lese na místech, kde se s Karlou scházeli, nýbrž i tátův dopis pro případ, že by operaci kolene nepřežil.

Luboš tne do živého 

U Luboše diváci nikdy neví. Jeden by řekl, že se jen tak veze na vlně rodinné pohody, přežívá neustálé sekýrování své urputné manželky a vychutnává si drobné okamžiky osobního štěstí, třeba když se může v televizi nerušeně dívat na fotbal, případně si může pochutnat na normální porci chlapského jídla. Jenže ono ne. Takový ignorant to zase není. Diváky a také Kryštofa o tom přesvědčil bezprostředně po své operaci. Pro případ, že by ji nepřežil, napsal Kryštofovi dopis. V něm Kryštofa varuje před unáhleným rozhodnutím a důrazně mu doporučuje, aby si rozvod s Karlou ještě rozmyslel. A když už něco takového říká Luboš, tak to je co říct. V případě Věrky by tohle působilo jako další šum. U Luboše to má sakra váhu.

Jenže co ten Karlin kamarád? 

Tony, kterému se Kryštof svěřuje, už se nemůže na svého bráchu a kamaráda dál dívat. Mára se v tom evidentně dost plácá. Už vyčerpal spoustu své energie na různých řešeních, ale pořád si nedá říct, aby s rozvodem tak neblbnul. Zdá se, že Sylva, Monika i neúspěšné pohovory už ho opustily. Teď je jeho největším problémem Richard. S ním mu však Tony může pomoct. Vytáhne nějaké informace z Dominiky.

Vilma se zase tváří jako kakabus 

Ostatně výraz někoho, komu ukradli koloběžku, nemá jen Kryštof Mareček, nýbrž i Vilma. Ta na Vendulu přenáší negativní náladu. Pořád se jí něco nelíbí, a to se Vendula může uštvat, aby babičce ve všem vyhověla. Ta ale pořád není spokojená. Je to frustrující a vyčerpávající. O to více, když úsměvů, pochval i lepší nálady má pro Martinku vždy dostatečné množství, ne-li nadbytek. Je to k vzteku.

Zdroj článku:
  • Autorský text