Pátek v Ulici: Irena s Magdou se ocitají ve stejné situaci jako před rokem a Bruno zjišťuje, jestli má Franta u Báry ještě šanci

Pátek v Ulici: Irena s Magdou se ocitají ve stejné situaci jako před rokem a Bruno zjišťuje, jestli má Franta u Báry ještě šanci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Rok je docela dost dlouhá doba na změnu. Přesto mohou lidé chodit v kruhu a po roce se znovu ocitnout v úplně stejné situaci. V situaci, ze které chtěli původně uniknout. Magda a Irena by o tom mohly vyprávět.

Opět po roce se scházejí u Magdy, aby brečely nad svými osudovými muži –⁠ Prokopem a Radovanem. Bruno je také pořád tam, kde byl, tedy za barem Coolny. Ale hodlá se posunout a Báře poodhalit své city.

Brunovi se nelíbí, jak se Franta kolem Báry neustále motá

Už aby byl Franta v tom Amsterdamu! To by se ulevilo hlavně Brunovi, který teď přemýšlí, jestli je vůbec možné, aby Bára Frantovi odpustila tak velkou zradu, jakou jeho nevěra byla. To by ho musela pořád milovat, a to možné je. Vůbec nejhorší na tom je skutečnost, že se Franta chtěl s Bárou sejít venku o samotě a Bruno z jejich rozhovoru neslyšel ani slovo. Může se stát, že se dají opět dohromady, on tady zůstane jako kůl v plotě a společnost mu budou dělat pouze představy o tom, jak skutečné to mohlo s Bárou být? Odvahu mu dodává právě Tony, který říká, že Franta už svou příležitost s Bárou měl a moc dobře s ní nenaložil. A kdo je Bruno, aby se neustále zabýval, co chtějí a co si myslí ti druzí? Teď je v sázce jeho štěstí. Ještě předtím, než Bára odletí do Japonska, by se měl vyslovit. Měl by jí říct, jak moc ji miluje. 

Bára na Bruna nejspíš také tajně myslí. Její sebevědomí však není ani poloviční jako to, co má Skyler. Proto si myslí, že jsou jen dobří kamarádi. Koneckonců když po Brunovi vyjížděla, ten ji jako hodný „brácha” doprovodil k mamince. Vůbec ji třeba nenapadlo, že je Bruno pouze slušně vychovaný, galantní a není to žádné prase, které by vyjelo po alkoholem úplně sťaté holce.

Vztah Bruna a Báry by si zasloužil šanci. Pokud jim to nepřekazí Franta.
Vztah Bruna a Báry by si zasloužil šanci. Pokud jim to nepřekazí Franta. | Zdroj: TV Nova

Prokop prchá ze školy a Radovan dříve nepřijede

Magda s Irenou zažívají „déjà vu”. Na konci školního roku se opět sešly u Magdy a tečou jim potoky slz. Magda pláče znovu kvůli Prokopovi. Zatímco tehdy byla nešťastná, že Prokop nezrušil svou dovolenou s ex a klidně ji nechal samotnou, teď si zoufá, protože se s ní rozešel. Neměla si ho pouštět pod kůži. Špatně ho odhadla, a tak teď nemá ani Prokopa, ani Mirka. Irena taky brečí. Ne však kvůli tomu, že se s ní rozešel Radovan. Ostatně u ní se hodně věcí změnilo a je s ním těhotná.

Pláče však kvůli tomu, že nepřijede dříve, jak jí slíbil. Na rostoucí bříško tak bude opět sama a kdo ví, jestli ji k porodu nedoprovodí nakonec Magda. Magda totiž nemá žádné plány na léto. Leda, že by se Prokop k ní s prosíkem vrátil. Ale mohou svůj vztah slepit i po tom, co na sebe byli takhle hnusní? Navíc teď už Magda ví, jak moc jsou rozdílní. Většina diváků však uzná, že je až příliš sebekritická. Vždyť po něm nechtěla svatbu ani dítě, prostě s ním chtěla žít a bydlet, ostatně jako to většina partnerů dělá.

Zdroj článku:
  • Autorský text