Čtvrteční Ulice: Ája se chce přesvědčit, jestli je Martina takové terno. Nad slunným Karibikem se Evě stahují mračna

Čtvrteční Ulice: Ája se chce přesvědčit, jestli je Martina takové terno. Nad slunným Karibikem se Evě stahují mračna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4434. díle Ulice se konečně některé věci dají do pohybu. Ovšem ne tak úplně podle představ těch, na které mají přímý vliv. Třeba Vítek naráží na tvrdou realitu, když zjišťuje, že jim zákazník peníze opravdu nepošle. Nemá totiž z čeho. To Ája jde na krize po svém. Seznamuje se s Martinou, aby na ni lépe viděla. 

Odměny nebudou a nad Karibikem se stahují mračna 

Nepodnikají ani rok a už Miloš s Vítkem prožívají drsný střet s realitou. Peníze, ve které doufali, totiž stoprocentně nedorazí, protože se rozplynuly ve špatných investicích. Co teď s tím? Vítek, ten je ještě reálně v pohodě, protože má doma rozumnou ženu Ivu, která vždycky stojí za ním. Ta nepočítá s Karibikem, nestříká se předraženými parfémy a ani nenosí pravé norkové kožichy. To Miloš, ten je ve větší bryndě. Kromě toho, že řeší přežití společné firmy, bude muset ještě své ženě sundávat z nosu růžové brýle. A v případě Evy, která už nějaký ten pátek nepracuje, to půjde horko těžko.

Ale přece jen... nakonec je asi ráda sundá, když jí Miloš pohrozí, že by se znovu mohla vrátit do práce. Nebo ne? Pořád ale může Vítka Klímu hřát u srdce, jakého má dobře vychovaného a všímavého syna. Ten se řečmi Žofky nenechá jen tak odbýt a spousta věcí mu rychle dojde. 

Možná je čas, aby si děvčata udělala ve věci jasno
Možná je čas, aby si děvčata udělala ve věci jasno | Zdroj: TV Nova

Vendula s Martinou se sejdou u jednoho stolu 

Ája je zpátky v Ulici a jde právě včas. Musí totiž svou kamarádku podpořit. Vendula má čím dál tím větší pocit, že se Martina Pavlovi líbí. Něco takového nemůže skousnout. Už nejspíš zapomněla na to, jak se jí líbil mladý Hložánek. Ája usuzuje, že není čas zabývat se hypotetickými úvahami a rovnou si u Martiny domlouvá stůl pro sebe, Vendulu a kluky. Jen tak mimochodem zve i Martinu, z čehož se ale Vendule dělá nevolno. Jak tohle dopadne? To se nechme překvapit. Ája je střelec, ale snad ví, co dělá. 

Zdroj článku:
  • Autorský text