Čtvrteční Ulice: Skyler pořád nechápe, proč musí Franta dodělat školu a Martina se chce s Pavlem pravidelně scházet

Čtvrteční Ulice: Skyler pořád nechápe, proč musí Franta dodělat školu a Martina se chce s Pavlem pravidelně scházet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
4429. díl Ulice se ponese na vlně drobných i větších neshod, ale i částečného souznění a pochopení. Například Skyler pořád nemůže pochopit, proč Franta musí dodělat školu. Její sebestřednost jí nejspíš zatemnila mozek. 

Skyler je netrpělivá a Frantovo studium je na ni příliš dlouhé 

Franta nejspíš už chápe, co miloval na Báře a co ho vždycky na Skyler iritovalo. Bohužel pro něj na toto zjištění přišel, jak se říká „až s křížkem po funuse”. Skyler ho má ve své moci a on jí teď na oltář nejspíš bude muset položit své studium. Bude rád, když s odřenýma ušima dodělá bakaláře. Skyler totiž pořád nemůže pochopit, proč Franta potřebuje dodělat školu, které, jak Anička řekne, věnoval už tři roky života. Pořád opakuje, že je u ní Chris na prvním místě a ona je netrpělivá.

Naštěstí má Franta Aničku, která bude Skyler v jejich tvrzeních maličko usazovat. Někdo by měl totiž té holce už konečně vysvětlit, že se svět netočí jenom kolem ní. Možná, že jí jedna přistane od Báry. Ta se totiž se zamilovaným párem náhodně setká v Coolně. Jejich objímání je na ni moc. Bruno má co dělat, aby Báru krotil v pití. Ta shazuje veškeré zábrany a svou pozornost upíná právě na sympatického kluka za barem.

Nějak se to komplikuje, Vendula se bude ještě divit, Zdroj: TV Nova

Pavlík bude úzce spolupracovat s Martinou, co na to řekne Vendula? 

Pavel balancuje na tenkém ledě, když souhlasí s nabídkou Martiny, aby jí dodával maso. Podle slov Martiny totiž nepůjde o jednorázovou akci, nýbrž o pravidelné setkávání se. Aby nebyl malér, vyklopil to Pavel na Vendulu dřív, než aby se to dozvěděla od někoho jiného. Vendula nechce být za hysterku a drží se. I Mário ji pochválí, s jakým nadhledem to bere. Schůzku s Martinou má tedy jistou a už se na ni těší. Svou radost však nedává najevo. Kdyby totiž Vendula zjistila, že se s Martinou vídá rád, byly by masové speciality na jídelníčku v hospodě u Kateřiny v ohrožení.

Zdroj článku:
  • Autorský text