Diskuze

Slunečná 95

Slunečná 95
Janek bere Johna do firmy.
Zpět na celý článek

Slunečná 95

Slunečná 95
Janek bere Johna do firmy.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Zářil po boku největších hvězd, přesto ho chtěli vymazat z historie: Tragický osud Václava Vosky vás dojme
30.11.2024

Zářil po boku největších hvězd, přesto ho chtěli vymazat z historie: Tragický osud Václava Vosky vás dojme

Život uznávaného herce byl spjatý s Prahou, kde se v roce 1918 na Královských Vinohradech narodil. Vystudoval gymnázium, kde byl jeho otec...

Speciální valentýnská Ulice: Igor prozradí choulostivé tajemství a Michal vyrazí dech Žofce
14.02.2025

Speciální valentýnská Ulice: Igor prozradí choulostivé tajemství a Michal vyrazí dech Žofce

V jubilejní dvacáté sezóně tvůrci Ulice opravdu překvapeními nešetří. Po halloweenském a tradičním vánočním speciálu teď přicházejí také s...

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu
26.01.2025

Marečku, podejte mi pero!: Chyby a zajímavosti ve filmu

Film Marečku, podejte mi pero! zná snad každý. Mě osobně vždy potěší, když se na tento film mohu znovu podívat. Málokdo si ale všimnul chyb, které...

Ve StarDance Tereza Kostková předvedla, že i téměř padesátnice umí být atraktivní. Oblíbená je i jako herečka
18.12.2024

Ve StarDance Tereza Kostková předvedla, že i téměř padesátnice umí být atraktivní. Oblíbená je i jako herečka

Na svém webu uvádí: Mám ráda štrúdl, ledovou sprchu a hvězdnou oblohu, nemám ráda rýmu, zabedněnce a odpadky, ráda stojím na břehu moře, nerada...

Ulice: Lubošova nemoc postupuje. Podle Markéty Stehlíkové ho vrací do dětství
09.11.2024

Ulice: Lubošova nemoc postupuje. Podle Markéty Stehlíkové ho vrací do dětství

Luboš se v nových epizodách Ulice přehoupne do dětského období, prozradila představitelka Karly, jež zároveň popsala, jak rozlišuje dvojčata, která...

Jedna rodina: Standa slyšel o motivačním striptýzu pro Vaška a hned si o něj také řekl
14.11.2024

Jedna rodina: Standa slyšel o motivačním striptýzu pro Vaška a hned si o něj také řekl

Petra musí opět řešit Vaškovu nechuť se učit a jeho nápad, že bude pracovat. Po dlouhé době je tedy svolaná velká rodinná rada online. Celou rodinu...

Zítra v Ulici: Nový rok stráví Evžen a Blanka úklidem i záchranou zavaleného mladíka
31.12.2024

Zítra v Ulici: Nový rok stráví Evžen a Blanka úklidem i záchranou zavaleného mladíka

Ve středeční epizodě Ulice zatouží Evžen a Blanka po nudném a klidném startu do nového roku, ale nakonec budou jen úpěnlivě doufat, že se nesplní...

Dnes v Ulici: Gábina se dál sbližuje s Petrou a Magda zapadá do rodiny Dvořákových
19.02.2025

Dnes v Ulici: Gábina se dál sbližuje s Petrou a Magda zapadá do rodiny Dvořákových

Milena je jako u vytržení. Doufala, že v salonu její dcery Petru konečně uvidí, ale zase ji prošvihla. Zdá se, že Petra a náhradní mateřství budou...

Bachelor Česko: Dračice umí i z obyčejné dětské hry udělat nervy drásající podívanou, která i Jana zaskočila
27.11.2024

Bachelor Česko: Dračice umí i z obyčejné dětské hry udělat nervy drásající podívanou, která i Jana zaskočila

I klidnější a sympatičtější skupinka soutěžících nemá úplně jasno, jaké vztahy mají. Umírnění skupinka sice nenávidí Lucii kvůli nefér hře při...

Zítra v ZOO: Vojta nebere vzpomínky Jany na lehkou váhu. Možná je Hana opravdu Karlova nemanželská dcera a jeho sestra
19.01.2025

Zítra v ZOO: Vojta nebere vzpomínky Jany na lehkou váhu. Možná je Hana opravdu Karlova nemanželská dcera a jeho sestra

Mladí ošetřovatelé stále řeší strašně důležité věci. Jeden z nich si vodí domů holky a ostatní mu závidí. Adam chce doma pomáhat, ale všechno dobře...

Diskutujte

Nejnovější diskutované