Diskuze

KVÍZ: Kde domov můj? aneb Příjemný pořad o naší krásné vlasti se sympatickým Alešem Hámou

KVÍZ: Kde domov můj? aneb Příjemný pořad o naší krásné vlasti se sympatickým Alešem Hámou
Jestli máte rádi soutěž Kde domov můj? a chcete si ji nanečisto vyzkoušet, aniž byste museli opouštět pohodlí domova a riskovat v televizním studiu, dejte šanci našemu zábavnému kvízu. Otázky inspirované právě tímto pořadem prověří váš všeobecný přehled o Česku.
Zpět na kvíz

Jestli máte rádi soutěž Kde domov můj? a chcete si ji nanečisto vyzkoušet, aniž byste museli opouštět pohodlí domova a riskovat v televizním studiu, dejte šanci našemu zábavnému kvízu. Otázky inspirované právě tímto pořadem prověří váš všeobecný přehled o Česku.
Zpět na kvíz

Možná jste zmeškali

Jirka Hložánek z Ulice se bude ženit. Snoubence navlékl prsten v Austrálii
07.04.2023

Jirka Hložánek z Ulice se bude ženit. Snoubence navlékl prsten v Austrálii

Ondřej Havel, jehož diváci znají jako sympatického Jirku Hložánka ze seriálu Ulice, zveřejnil na instagramovém profilu báječnou novinku. Na...

Vyšetřování paranormálních jevů v osmdesátých letech odhalí nový komediální seriál s Jiřím Macháčkem a Janem Cinou
25.05.2023

Vyšetřování paranormálních jevů v osmdesátých letech odhalí nový komediální seriál s Jiřím Macháčkem a Janem Cinou

Ve spolupráci s německou ZDF se čeští filmaři rozhodli divákům nabídnout počin To se vysvětlí, soudruzi!, osmidílný komediální seriál. Děj se...

Dnes v Ulici se bude pořád jenom plakat. Slzy potečou u Jolany i Magdy
15.06.2023

Dnes v Ulici se bude pořád jenom plakat. Slzy potečou u Jolany i Magdy

Luděk se nemůže vzpamatovat z Vandiny zrady. Poté, co se na celé dopoledne odmlčí a svou nepřítomností vyleká Kristýnu, zahájí příslušná opatření....

Dnes v Ulici: Šíma chystá překvápko pro Valerii a malý Vojta se promění v gentlemana
13.06.2023

Dnes v Ulici: Šíma chystá překvápko pro Valerii a malý Vojta se promění v gentlemana

Šimon si nechá od Michala promluvit do duše a vymyslí plán na to, jak zachránit přátelství s Valerií. Jirka se mu uvolí pomoct, ale vše zkomplikuje...

Uměla skvělé topinky a předstírala opravářku televizorů. Stydlivá Marta Vančurová zahodila i nabídku z Hollywoodu
03.06.2023

Uměla skvělé topinky a předstírala opravářku televizorů. Stydlivá Marta Vančurová zahodila i nabídku z Hollywoodu

Herečka Marta Vančurová nikdy nedokázala ocenit talent, kterým disponovala. Chtěla se věnovat studiu přírodních věd a nechápala, proč ji lidé...

Pátek v Ulici: Julie si Evžena maže na chleba a Otík odhaluje příčinu rozkolísaných známek dvojčat Dvořákových
20.04.2023

Pátek v Ulici: Julie si Evžena maže na chleba a Otík odhaluje příčinu rozkolísaných známek dvojčat Dvořákových

Ve 4470. díle Ulice Julie z Kristýniny kresby vyčte, že ji vnitřně zastiňuje vnitřní muž. To dle ní znamená, že Kristýna musí pracovat na posílení...

Celebrity pod lupou: Belmondo jako pasáček ovcí a ztracený případ v očích učitelů
29.07.2023

Celebrity pod lupou: Belmondo jako pasáček ovcí a ztracený případ v očích učitelů

Belmondo měl dobře nakročeno k tomu, aby se stal úspěšným boxerem, ale když mu lékaři diagnostikovali plicní slabost, jeho sen o boxerské kariéře...

Seriál Kukačky: Emocionalita versus racionalita
06.04.2023

Seriál Kukačky: Emocionalita versus racionalita

Druhá série Kukaček dokázala své diváky, či spíše divačky, rozdělit do dvou protichůdných táborů.

Major Kalaš a nadporučík Varga se divákům poprvé představili v kriminálním filmu Strach
06.05.2023

Major Kalaš a nadporučík Varga se divákům poprvé představili v kriminálním filmu Strach

Dvojici Rudolf Hrušínský a Radoslav Brzobohatý dal dohromady režisér Schulhoff. První setkání s majorem Kalašem diváky čekalo v malém pohraničním...

Táta v nesnázích: Nový rodinný seriál s Martinem Pechlátem v obležení žen
03.08.2023

Táta v nesnázích: Nový rodinný seriál s Martinem Pechlátem v obležení žen

Na šestnáctidílný komediální seriál vsází ve svém podzimním vysílání TV Nova. Tátou v nesnázích bude Martin Pechlát, který poté, co se konečně...

Diskutujte

Nejnovější diskutované