Jaké talenty skrývá hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková?

Jaké talenty skrývá hvězda seriálu ZOO Michaela Pecháčková?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na svém Instagramu se Michaela Pecháčková prezentuje slovy „hraju, zpívám a tancuju“. Co z toho jí ale pasuje nejlépe a co by podle fanoušků měla raději přenechat druhým? Jakými dalšími dovednostmi se sympatická představitelka Sidonie Anny Novotné ze ZOO může pochlubit?

Mladá herečka s množstvím zájmů i dovedností

Studentka herectví na Pražské konzervatoři se už od dětství věnuje hraní, sólovému zpěvu a tanci. Kromě toho ráda bruslí, hraje na klavír nebo lyžuje. Mezi jejími dovednostmi nechybí dokonce ani akrobacie, respektive akrobatický rock’n’roll. Zabývá se rovněž dabingem a pantomimou a hraje v muzikálech. V tomto směru stojí za zmínku především její role Sofie v muzikálu Okno mé lásky Divadla Broadway, kde znějí písně Petra Jandy a skupiny Olympic.

Ze všech výše uvedených zájmů klade Michaela Pecháčková na první místo herectví. Ať už se jedná o to filmové či divadelní, přináší jí radost, naplňuje ji a posouvá dál. Před kamerou se cítí jako ryba ve vodě. Pamatovat si ji můžete např. jako Editu ze seriálu Modrý kód (2018), Dianu ze seriálu Haunted (2020/2021), a zejména jako Julii Tóthovou z Ordinace v růžové zahradě 2 (2020/2021).

Představení ukázek z muzikálu Okno mé lásky. Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Proslavila ji role Aničky Novotné v seriálu ZOO

Zatím nejvýraznější role se Michaele Pecháčkové dostalo díky ZOO, rodinnému seriálu TV Prima, kde hraje jednu z hlavních postav, Sidonii Annu Novotnou. Tak trochu naivní, ale dobrosrdečná dědička bohaté sklářské firmy se rozhodne vzepřít přání rodičů a přísné babičky a místo studia v Los Angeles zamíří za prací do zoologické zahrady. Zde potkává nové přátele i svou pozdější velkou lásku – Adama „Haďáka“ Hrušku (Šimon Bilina).

V nejnovějších dílech je Adam nucen odletět do Amazonie, aby konečně objasnil záhadnou smrt svých rodičů. Smutná Sid se kvůli špatné reakci na očkování nemůže jeho výpravy zúčastnit, a tak zůstane ve Dvoře Králové, kde se následně sblíží s novým fotografem Filipem Jandou (Tomáš Klus). Ohrozí slavný sukničkář její vztah s Adamem? To je otázka, na jejíž odpověď si diváci ZOO budou muset zatím počkat.

Ze zpěvu Lady Y jsou fanoušci ZOO trochu na rozpacích

Právě věrní diváci seriálu ZOO také dobře vědí, že Michaela Pecháčková ráda zpívá. Nedávno totiž nahradila Evu Burešovou v roli tajemné zpěvačky Lady X. Pod přezdívkou Lady Y a ve třpytivých kostýmech tak nyní vystupuje v Markově baru a každý díl seriálu završuje krátkým pěveckým vystoupením.

Ne všichni diváci jsou ale touto změnou nadšení. Podle některých to dívce sice moc sluší, ale její zpěv nedosahuje takových kvalit, jakými se vyznačuje vyzrálý hlas Evy Burešové, k jejíž postavě údajně i lépe pasovalo „nakrucování“. Míša zpívá hezky, jistě, ale mnohem lépe si vede v českých písních. Proti její amatérské anglické výslovnosti se diváci poměrně prudce ohrazují. Co si o vystoupeních Lady Y myslíte vy? Uvítali byste návrat Lady X?

Zdroje článku: