Zlatá labuť: Zub času neušetří ani oblíbené seriálové postavy

Zlatá labuť: Zub času neušetří ani oblíbené seriálové postavy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Elegantní módu si všechny populární postavy v seriálu užívají a prakticky kdykoliv by mohly zapózovat pro módní magazín. Ale jak by asi vypadala Irena za dvacet let, kdyby ve zdraví přečkala válku a léčbu, kterou právě zahájila? Dokázala by si udržet svou noblesu?

Irena by nejspíš nebyla za dvacet let krasavice, ale rozhodně by vypadala v každém oblečení ze svého šatníku velmi dobře a ani ve středním věku by se nebála extravagance. Rozhodně patřila v těžké válečné době k nejsebevědomějším ženám v obchodním domě, a přestože po válce by nejspíš rodinu čekaly kvůli spolupráci s Němci hodně těžké časy, Irena by si nejspíš dokázala uchovat svůj dobrý vkus a rozhodně by na sobě nešetřila. I s vráskami kolem očí a rtů by se nezřekla rudé rtěnky a módních doplňků.

Petr se také nikdy neukázal neupravený a tento zvyk by si mohl uchovat i do pozdního věku, stejně jako Kučera senior. Starosti, které musel od začátku války řešit, se mu však silně vepsaly do tváře. I s náležitou péčí by jeho obličej byl plný vrásek vypovídajících o tom, co za svůj život prožil. Ani mohutný plnovous by mu léta neubral, ale rozhodně by jeho vzhledu neuškodil.

Petr Kučera
Petr Kučera | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

Alena by na tom mohla být za dvacet let o poznání lépe než Irena, protože je výrazně mladší. Vráskám by se asi neubránila, ale drobné vějíře vrásek kolem očí jsou důkazem toho, že si i v těžkých dobách našla důvod k úsměvu. Jako blondýna by měla oproti Ireně a kamarádkám další výhodu – přirozenou barvu vlasů. S dobrým nalíčením by rozhodně dokázala upoutat pozornost.

Alena
Alena | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

Báře by byl zřejmě čas trochu nemilosrdný a vedle Aleny by působila i s úsměvem hodně povadle a utrápeně. Výrazné lícní kosti, povadlá oční víčka a ani centimetr obličeje bez vrásek by mohl napovědět, že prožila uplynulé roky mnohem dramatičtěji než Alena.

Bára
Bára | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

Evu pravděpodobně nečeká v seriálu zrovna dlouhý život a diváci spekulují, že by mohla z děje zmizet už v blízké budoucnosti. Možná už se po zatčení gestapem na svobodu nevrátí. Šeptá se o popravě. Kdyby se tak nestalo a třeba by byla poslána do pracovního tábora, měla by šanci přežít. Za dvacet let by z ní mohla být usedlá a starostlivá máma, která dostala velkou životní lekci a pár vrásek a váčky pod očima by zase tak moc neřešila.

Eva
Eva | Zdroj: Zuzana Nová / Midjourney

A možná by to mohlo být všechno jinak. Takto si naše oblíbené postavy vykreslila umělá inteligence.

Zdroj článku:
  • Autorský text