Diskuze

Filmové putování po krásách české vlasti: Cesta z města, Čertí brko, Pod jezevčí skálou a Na pytlácké stezce

Filmové putování po krásách české vlasti: Cesta z města, Čertí brko, Pod jezevčí skálou a Na pytlácké stezce
I druhá návštěva po krásných místech Plzeňského kraje, která mohou diváci obdivovat ve filmech, je plná lákavých nápadů na rodinné výlety. Obzvláště místa, kde pobýval Tomáš Holý během natáčení trilogie o soužití Vény s dědou, jsou i po mnoha letech stále v centru zájmu filmových turistů.
Zpět na celý článek

I druhá návštěva po krásných místech Plzeňského kraje, která mohou diváci obdivovat ve filmech, je plná lákavých nápadů na rodinné výlety. Obzvláště místa, kde pobýval Tomáš Holý během natáčení trilogie o soužití Vény s dědou, jsou i po mnoha letech stále v centru zájmu filmových turistů.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Netflix a jeho skvělý filmový plán na léto. Trailer slibuje nadupanou podívanou
02.05.2021

Netflix a jeho skvělý filmový plán na léto. Trailer slibuje nadupanou podívanou

Přes léto se určitě nudit nebudeme. Americký poskytovatel filmů a seriálů online si pro nás připravil hned několik zajímavých filmů, které vám...

Sex ve městě: Opravdu bude a na jeho příznivce čeká řada překvapení
23.05.2021

Sex ve městě: Opravdu bude a na jeho příznivce čeká řada překvapení

Dlouho plánované pokračování seriálu Sex ve městě konečně dostalo konkrétní podobu. Tvůrci se museli potýkat s nahrazením jedné z hlavních postav,...

101 dalmatinů dostane prequel: Cruella de Vil bude konečně hlavní postavou, co má už teď společného se slavným Jokerem?
05.03.2021

101 dalmatinů dostane prequel: Cruella de Vil bude konečně hlavní postavou, co má už teď společného se slavným Jokerem?

Ať už originál z roku 1961 nebo s reálnými herci natočený film z roku 1996: 101 dalmatinů fascinuje děti i dospělé na celém světě, a především...

Kéž by provázela naše životy podkladová hudba Hanse Zimmera
26.01.2021

Kéž by provázela naše životy podkladová hudba Hanse Zimmera

Hans Zimmer je jeden z nejúspěšnějších a nejznámějších hudebních skladatelů současnosti. Na jeho kontě je hudba pro takové filmové skvosty jako...

Dramatické komorní válečné drama Kočár do Vídně má 1. července v kinech obnovenou premiéru
16.06.2021

Dramatické komorní válečné drama Kočár do Vídně má 1. července v kinech obnovenou premiéru

Film z roku 1966 režíroval Karel Kachyňa a jde o jeden z nejkontroverznějších československých filmů, který vyvolal vášnivé debaty v uměleckých...

V nové české vánoční pohádce Přání Ježíškovi se objeví i Kapitán Demo
24.11.2020

V nové české vánoční pohádce Přání Ježíškovi se objeví i Kapitán Demo

Právě v těchto dnech probíhá natáčení romantické komedie Přání Ježíškovi, na jejíž premiéru se můžeme těšit v listopadu příštího roku. Produkce...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Ať už je ti náct, nebo dávno ne, tyhle seriály o teenagerech tě zaručeně zaujmou
05.01.2021

Ať už je ti náct, nebo dávno ne, tyhle seriály o teenagerech tě zaručeně zaujmou

Pamatujete na filmy jako Muzikál ze střední, nebo Protivný, sprostý holky? Tyhle teenage filmy prostě měly něco do sebe. Na nové příběhy ...

Notting Hill: Skutečný příběh, honorář Julie Roberts a prodej domu Williama Thackera
19.12.2020

Notting Hill: Skutečný příběh, honorář Julie Roberts a prodej domu Williama Thackera

Kdo by neznal jeden z nejromantičtějších příběhů, kdy se majitel knihkupectví William Thacker setká s hollywoodskou herečkou Annou Scottovou....

Dospělácký Karate Kid: Seriál Cobra Kai rozpoutá staré vášně
21.01.2021

Dospělácký Karate Kid: Seriál Cobra Kai rozpoutá staré vášně

V roce 1984 nám byl představen Karate Kid. Klasický sportovní příběh o smolařovi, o dospívání a šikaně. Na ten navázaly další dva díly, které byly...

Diskutujte

Nejnovější diskutované