Zlatá labuť: Žhavé novinky ze třetí série

Zlatá labuť: Žhavé novinky ze třetí série
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Věrní diváci výpravného historického seriálu už vědí, že se s oblíbenými hrdiny rozloučí třetí sérií. TV Nova se bohužel rozhodla ukončit seriál dějově na přelomu roku 1939 a 1940. Je to sice trochu nepochopitelný krok, ale diváci nemají žádný nástroj, jak rozhodnutí změnit.

Co naše oblíbené hrdiny čeká

TV Nova uvádí, že Gruberovo tajemství je prozrazeno a v důsledku toho je jeho vliv na dění v Praze značně oslabený. Není přesně zmíněno, o jaké tajemství jde. Možná je to úplatkářská aféra, kdy si nechal od Kučerových platit, aby jim nadále vzkvétalo podnikání. Mohlo by to být i něco jiného.

Kučerovi
Kučerovi | Zdroj: TV Nova

Markéta opravdu zemře u porodu, jak se spekulovalo. Nikomu chybět nebude. Nenáviděný Bouchner skončil na pozici ředitele, ale není jasné proč. Vražda, na kterou si Jakuba najala Irena tedy nemusela proběhnout. Možná zmizel proto, že mu už Gruber nemohl pozici zajistit. S ním odejde i jeho nejvěrnější spolupracovnice sekretářka Praxlová a diváci mohou jen doufat, že bude odhaleno, proč mu tak oddaně sloužila.

V obchodním domě tedy navzdory době bude o něco příjemnější prostředí. Je však těžké uhodnout, jak dopadne Pulkráb nebo Mauerovi.

Petrovi se změní život. Bára uprchne (a bez něj), ztratí ženu a bude mít syna. Ditrichovi rozhodně nebudou stát stranou a budou si vnuka a dědice nárokovat. Irena bude považovaná za vyléčenou a znovu bude usilovat o otěže rodinného podniku, protože je přesvědčená o tom, že je na to nejvhodnější a měl by to už konečně uznat i otec.

Nové postavy

V seriálu se objeví nové postavy. Na ředitelský post se ve Zlaté labuti posadí žena! Ztvární ji Šárka Krausová. Bude přínosem, protože má zkušenosti ze zahraničí. Zavede celou řadu novinek. Její postava má však svá tajemství.

Přijde i nová prodavačka Dita, protože sortiment obchodu se rozrůstá. Zahraje si jí Natálie Golovchenko. Je hezká, milá a pro muže velice atraktivní. Kdopak ji asi uloví?

Zdroje článku: