Výměna manželek: Po minulé estrádě je to v Trnovanech a Potůčníku jako balzám na duši. Bez extravagance a hloupostí

Výměna manželek: Po minulé estrádě je to v Trnovanech a Potůčníku jako balzám na duši. Bez extravagance a hloupostí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát to nebude přehlídka botníku se sto páry tenisek a trapného předvádění. Lucka a Vláďa měli k přihlášení různé důvody, ale nakonec si oba pobyt užili. Lucka potřebovala změnit vzduch a odpočinout si od dvouleté dcery, která je na ni přehnaně fixovaná. Vláďa si chtěl zkusit, zda by zvládl péči o dítě.

Lucka (34) žije s rodinou v Trnovanech u Žatce v rodinném domku. S Mírou (36) vychovávají dvouletou Karolínku a každý si do vztahu přivedl dítě z předchozího vztahu. Výměny se zúčastnila jen společná dcera, která je tak fixovaná na Lucku, že odmítá pozornost otce, který by se rád do její výchovy zapojil. To by uvítala i Lucka, která je z neustálé pozornosti Karolínky občas trochu unavená.

Lucka byla z chaty uprostřed lesů nadšená a jediné, co jí vadilo, byl klid. S Vasilisem si padla do noty. Oba se přiznali, že nejsou moc „na mazlení“. Vasilis se Lucii svěřil, že poznání o homosexualitě zpracovával několik let a nebylo to pro něj snadné. Své srdce mu otevřela i Lucie.

Lucie si velice brzy zvykla na pohyb v přírodě a napadlo ji, že by si mohla občas víkendové výlety dopřát i doma, aby měli život pestřejší a měli na co vzpomínat.

Vláďa skočil do rodičovských povinností rovnýma nohama a na malou Karolínu působil skoro magicky. Ani nevěřil, že se 3 x za noc budí, jak se dočetl v manuálu a nenechá mámu vyspat. Děvčátko spalo celou noc a kromě počátečních zlozvyků u jídla, se rychle přizpůsobilo změnám. Po pěti dnech šel Míra do práce a Vláďa úplně bez problémů rodičovskou roli zvládl. A ještě navařil pro Míru, protože Lucie psala, že je potřeba ho pořádně nakrmit, aby byl doma v pohodě. Chlapi se rychle skamarádili, večer si dali pivko a moudře rozmlouvali o životě.

I Vláďa se svěřil, že se musel se svojí orientací vyrovnat a myslel i na sebevraždu. Ani vztah s Vasilisem z počátku nebyl růžový. Vláďa přiznal, že byl výbušný a žárlivý a teprve když hrozilo, že o přítele přijde, tak na sobě zapracoval.

Vláďa udělal během deseti dnů zásadní rozhodnutí a rozhodl se konečně koupit prstýnek a posunout svůj vztah dál. Závěrečné posezení tak nebylo o házení špíny, ale všichni byli dojatí s trochu ostýchavého vyznání lásky. Jen Lucie byla překvapená, že Karolínka se najednou dokázala přizpůsobit změně a na mámu si během její nepřítomnosti ani nevzpomněla.

Zdroj článku:
  • autorský text