Páteční Ulice: Definitivní konec mezi Magdou a Prokopem, Kristýnin pokus šokovat Julii a Vendulino možné těhotenství

Páteční Ulice: Definitivní konec mezi Magdou a Prokopem, Kristýnin pokus šokovat Julii a Vendulino možné těhotenství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah s Magdou Prokopa dusil, ale teď by ji chtěl zpátky. Škoda že ona už nemá zájem. Kristýna se vetře do Juliiny skupiny na Facebooku prostřednictvím Jarky. Má nový plán, jak Papežové narušit příští sezení s klientkami. Šokovaná Vendula si spočítá, že by mohla být v jiném stavu.

Magda se k Prokopovi vracet nehodlá

Prokop hned ráno přinese Magdě nový sifon a nabídne se, že ho přidělá. Ona tak úplně nevěří v jeho schopnosti a raději zavolá instalatérovi. Ten bude mít naneštěstí volný termín až v říjnu, takže jí nezbude než ustoupit a nechat Prokopa, ať dělá, co uzná za vhodné. Zdá se zvláštní, aby jí bývalý přítel opravoval dřez v bytě, který mu původně patřil. Pozve ho alespoň na dobrou snídani a Prokop si uvědomí, jak mu tyhle ranní společné chvíle chyběly, přestože dřív je nedokázal patřičně ocenit. Jak Magdě naznačit, že by se k ní rád vrátil? Než se stihne k čemukoli rozhoupat, Otík odvolá paní ředitelku na školní schůzi.

Magda řekne Eddiemu, že mezi ní a Prokopem je definitivní konec.
Magda řekne Eddiemu, že mezi ní a Prokopem je definitivní konec. | Zdroj: TV Nova

Později se Prokop rozhodne zkusit štěstí ještě jednou a pod záminkou pátrání po rodném listu zazvoní u Magdy. Chtěl by jí říct, co cítí, ale jejich soukromí opět naruší někdo třetí, tentokrát Eddie. Je totiž s Magdou domluvený, že půjdou lézt na stěnu.

Prokop se rozloučí, ale za dveřmi bytu zůstane stát a poslouchat. Dozví se tak, že ho má Magda pořád ráda, ale vracet se k němu nechce.

Vztah s ním byl jako jízda na horské dráze, ze které vystoupila a do níž netouží znovu nasednout. Po rozchodu se vybrečela, vzpamatovala a teď chce jít dál. Prokop usoudí, že bude lepší to vzdát. Nerad by Magdu naštval a ohrozil křehké přátelství, které mezi nimi je.

Kristýna do svého plánu proti Julii zapojí Jarku

Julie vykopne Kristýnu z facebookové skupiny, čímž ji odřízne od důležitých informací – třeba kdy a kde se bude konat další seminář. Kristýnu napadne, že by bylo dobré narušit některé z Juliiných skupinových sezení s klientkami a pořádně ji rozhodit nějakým velkým gestem. K tomu se ale nejdřív potřebuje do skupiny znovu dostat, a tak poprosí Jarku, aby se tam zkusila přihlásit místo ní. Společně vyplní otázky pro přijetí a ještě v pátek večer obdrží Jarka pozvánku na nejbližší workshop. Julie jí navíc nabídne individuální konzultace.

Kateřina lítá kolem Vilmy a Vendula by mohla být těhotná

Lumír odjel pracovně do Německa, Lexík je s Ingrid v Málkově a Vendula má plné ruce práce s přípravou občerstvení na dětskou akci. Jediný, kdo si udělá čas navštěvovat zraněnou Vilmu, je rozlítaná Kateřina. Sama má spoustu práce v hospodě, navíc se bez Lumíra a Lexíka cítí osaměle, přesto se mile usměje a vstřícně paní Nyklové nabídne pomocnou ruku, kdyby cokoli potřebovala. Přinese jí do nemocnice čerstvé ovoce a knížku od Venduly. Vilmu jen mrzí, že nikdo jiný si nenajde chvíli, aby se za ní přišel podívat.

Nemocniční čaj nemá rád nikdo.
Nemocniční čaj nemá rád nikdo. | Zdroj: TV Nova

Popravdě, Vendula má teď úplně jiné starosti. Nezaměstnává ji pouze bistro, ale i jedna překvapivá novinka. Uvědomí si, že už má šest dní zpoždění a mohla by být těhotná. Rozzářený Pavlík to pokládá za prakticky jisté, ale Vendula mu zakáže o tom s kýmkoliv mluvit, dokud se nic nepotvrdí.

Zdroj článku:
  • Autorský text