Středa v Ulici: Kristýnin marný boj s Julií, podezřelá Sylva a Prokopova touha po Magdě

Středa v Ulici: Kristýnin marný boj s Julií, podezřelá Sylva a Prokopova touha po Magdě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna chce Juliiným klientkám pomoct, ale neví, jak na to. Jolaně schází práce, a tak přemýšlí, kde by nějakou sehnala. Otázky kolem tajemné Sylvy se hromadí a podezření Tonyho a Dominiky se ukáže být oprávněným. Prokop vždycky prahne po tom, co zrovna nemá. Najednou by chtěl Magdu zpátky.

Julie ničí lidem zdraví a nesmí jí to dál procházet

Ve středu Kristýna zahlédne Julii, jak jde do krámku, a rozhodne se s ní promluvit o Aleně. Papežová s klidným srdcem a nevzrušeným výrazem prohlásí, že se její klientka ve skutečnosti nechtěla zabít, ale toužila pouze odhodit bolest. Její pokus o sebevraždu vyloží jako formu očisty. Navíc začne tvrdit, že Kristýna na ni hází své zklamání a vztek, protože sama nedokázala v terapii pokročit dál. Vše, co vypouští z pusy, najednou působí jako prázdné kecy, a tak se dívka raději sebere a odejde.

Kristýna se do Julie pořádně obuje.
Kristýna se do Julie pořádně obuje. | Zdroj: TV Nova

Julie zkrátka tvrdí to, co se jí v danou chvíli hodí. Nechce se věřit, že ještě nedávno tomu Kristýna bezmezně věřila. Teď má neodbytnou potřebu pomoct ostatním klientkám, aby také prozřely a přestaly Papežové platit tisíce korun za něco, co jim stejně nepomůže, nýbrž naopak přitíží. Probere to s Jarkou v hospodě, následně také s babičkou a Jolanou doma a později ještě jednou s Blankou a Evženem. I když jí většina lidí radí, aby Papežovou pustila z hlavy a soustředila se raději na sebe, Kristýně svědomí nedovolí nechat to plavat. Chce najít další klientky a přesvědčit je, aby už Julii nenaslouchaly.

Množství volného času Jolaně nesvědčí

Marie s Jolanou mezitím řeší vlastní problémy. Jolana si jen těžko zvyká na důchod a zoufale potřebuje nějakou náplň. Mariiny plány na společně trávený čas jí ke štěstí nestačí. Zvažuje, že by si našla práci na minimální úvazek. Má strach, že bude protivná, pokud se začne nudit.

Tony s Dominikou si zahrají na detektivy

Tony a jeho manželka Dominika po přečtení jistého článku dospějí k závěru, že Sylva je podvodnice, která chce Márovi vyluxovat účet. Vědí ale, že bez bližších informací a důkazů nemohou nikoho obviňovat, a tak se oba pokusí získat podrobnosti.

Tohle není dobré. Musíme Kryštofa zachránit!
Tohle není dobré. Musíme Kryštofa zachránit! | Zdroj: TV Nova

Od Věrky se Domča dozví, že Sylva je jednou z těch žen, které dokážou muže snadno okouzlit. Mezitím Tony vytáhne z Kryštofa znepokojivé přiznání, že za Sylvu zaplatil doplatek na táboře. Peníze by mu samozřejmě měla vrátit, je však trochu zvláštní, že se v dohledné době do Prahy nechystá. Snaží se snad něčemu vyhnout? Když se pak Kryštofovi nepodaří přihlásit na účet v aplikaci, Tony s Dominikou budou mít rázem jasno. Ta ženská chce určitě Máru oškubat!

Prokopa a Magdu dojme miminko

Radovanovi klekne auto během cesty do porodnice, a tak musí Irenu i se synkem vyzvednout Prokop a Magda. Oba se stanou svědky toho, jak se rozkošné miminko seznamuje s novým domovem, a šíleně je to dojme. Prokop se v Coolně svěří Mirkovi, že to pro něj byl opravdu silný zážitek. Ne že by snad uvažoval o vlastních dětech, rozhodně ne, ale možná by si přál být zase s Magdou. Jenže on byl tím, kdo rozchod inicioval, takže si nemůže jenom tak přijít a říct, že se rozmyslel.

Zdroj článku:
  • Autorský text