Zítra v Ulici: První setkání Magdy a Prokopa a seznámení s Márovou kamarádkou Sylvou

Zítra v Ulici: První setkání Magdy a Prokopa a seznámení s Márovou kamarádkou Sylvou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V pondělí se dočkáme 1. dílu 19. sezóny Ulice a bude to díl plný emocí. Prokop a Magda se před prázdninami rozešli a celou dobu se neviděli – až doteď. Karlu i Věrku překvapí zjištění, že se Kryštof v létě seznámil s nějakou Sylvou. Tony tuší, že to není jen kámoška, ale někdo, s kým Mára spí.

Ředitelka je nervózní z návratu svého zástupce

Přes léto si Prokop a Magda poslali jen několik striktně pracovních zpráv, a tak je teď paní ředitelka pořádně nervózní, když se má její bývalý přítel objevit ve škole. Přijede z Berlína, kde byl kvůli Mirkově pracovní nabídce. Přesto slíbil, že bude nadále vykonávat roli Magdina zástupce. Bylo by mrzuté, kdyby si měla na poslední chvíli shánět nového. Dost na tom, že profesorský sbor musela rozšířit o nového zeměpisáře a tělocvikáře. Kdopak to asi bude? Podrobnosti nechce prozradit ani Otíkovi, ale tajuplně se usmívá… Uvidíme, kdo se následujícího dne objeví ve dveřích kabinetu.

Když se Prokop konečně ukáže, jeho rozpačité shledání s Magdou přeruší těhotná Irena, která právě absolvovala kontrolu u lékaře a cestou domů si potřebovala odpočinout na nejbližším možném místě. Touhle dobou už měla mít po porodu, ale přenáší.

Později si Prokop zajde k Magdě pro pár zbývajících věcí. Zastihne ji uplakanou, protože akorát koukala na dojemný film, ale vlastně si toho ani nevšimne. Jejich nejistá konverzace tady vázne zrovna jako předtím ve škole. Prokop se ale stejně nemůže zdržovat, má namířeno do Votic za tátou.

Vlastně ani nevědí, jak by spolu měli mluvit.
Vlastně ani nevědí, jak by spolu měli mluvit. | Zdroj: TV Nova

Karle zhasly všechny naděje. Kryštof má přítelkyni

Karle to teď s Kryštofem funguje, a přitom se rozvádějí, což jí připadá smutné a divné. I Dominice je líto, jak to mezi nimi dopadlo, ale ráda by věřila, že se to ještě změní k lepšímu. Karla se snaží nedělat si plané naděje. Tuší, že v životě manžela figuruje už jen jako máma jejich dětí. Rozvod je v plném proudu, na péči o synky už se dohodli, nic tedy nebrání dalšímu stání. 

Fakt, že Kryštof už se v životě posunul dál, potvrzuje i jeho setkání s jistou Sylvou. Když se ti dva společně usadí v Coolně, zvědavý Tony z nich nedokáže spustit oči, a jakmile se atraktivní slečna vzdálí, hned začne z Kryštofa tahat informace. Je to prý kamarádka z tábora, na kterém byli s Vojtou, ale je nad slunce jasné, že tahle kamarádka poskytuje Márovi určité benefity. Co na ni asi řekne Věrka?

Sylva se usmívá, ale Věrka je odtažitá.
Sylva se usmívá, ale Věrka je odtažitá. | Zdroj: TV Nova

Tahle otázka se prakticky okamžitě dočká odpovědi. Věrka se totiž i s Vojtou objeví v baru, protože chlapec si potřebuje odskočit na toaletu. Seznámení se Sylvou je z Věrčiny strany přinejmenším chladné a odtažité. Kryštof dívku ujistí, že to není kvůli ní, ale zkrátka proto, že máma nesouhlasí s jeho rozvodem.

Večer se o existenci Sylvy dozví také Karla. Vojta jí spontánně povypráví, jak se seznámili na táboře, byli na společném výletě na hrad a dnes se potkali právě v Coolně. Každá další informace je jako šíp zasazený rovnou do Karlina srdce a drsné potvrzení, že její předtuchy byly správné. Kryštof už s ní jako s partnerkou nepočítá.

Zdroj článku:
  • Autorský text