Báru Vyskočilovou z Ulice zahnal covid na konec světa, ale nestěžuje si. Na vesnici mlsá med

Báru Vyskočilovou z Ulice zahnal covid na konec světa, ale nestěžuje si. Na vesnici mlsá med
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatickou barmanku z uličního baru Coolna hraje Barbora Vyskočilová, kterou mohou diváci potkávat i na divadle, konkrétně ve vtipné a milé romanci Paralelní vesmíry. Tam ztvárňuje kosmoložku, jež miluje vesmír a med. Prozradila, jak stíhá skloubit práci s mateřstvím a jak se jí bydlí na vesnici.

Báru Vyskočilovou znají hlavně diváci Ulice

O Paralelních vesmírech se mluví jako o „svěží, vtipné i dojemné, ale hlavně chytře napsané romanci“. V tomto představení Divadla NaHraně si hlavní role kosmoložky Marianne a včelaře Rolanda zahrají Ondřej Novák a Barbora Vyskočilová.
Herečku můžete znát především jako Dominiku z nekonečného seriálu Ulice, kde se právě chystá na příchod druhého miminka a pomáhá manželovi Tonymu (Ondřej Volejník) s přípravou na rozsáhlou rekonstrukci baru Coolna. Kromě toho je nejlepší kamarádkou Karly Marečkové (Markéta Stehlíková), s níž probírá a prožívá všechna její trápení. Je to právě Dominika, kdo Karlu vybízí k opětovnému randění a hledání nového slibného vztahu. Skutečně ale dojde k dlouho očekávanému rozvodu Karly a Kryštofa? Nebo náhlý porod v Coolně všechno změní?

Objevila se i ve Specialistech či Ohnivým kuřeti

Herečka Bára Vyskočilová (*1984) se narodila v Litoměřicích a po maturitě na tamním gymnáziu nastoupila na Katedru alternativního a loutkového divadla DAMU v ateliéru Josefa Krofty. Působila např. v Národním divadle, Studiu Ypsilon nebo Švandově divadle aj. Na televizních obrazovkách se poprvé objevila v dramatu Hypermarket roku 2007 a zahrála si rovněž v amatérském filmu Barman není vrah (2015). Dále za sebou má několik seriálových rolí – ve Specialistech, Ohnivým kuřeti nebo v komediálním Proč bychom se netopili. V Ulici hraje od roku 2009 a je to bezpochyby zatím její největší televizní role. Od roku 2013 také provází pořadem ČT Vše o vaření.

Bára Vyskočilová a Ondřej Volejník na party k 18 letům seriálu Ulice
Bára Vyskočilová a Ondřej Volejník na party k 18 letům seriálu Ulice | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kvůli dětem a covidu se přestěhovala na venkov

Jak už bylo řečeno, kromě televize můžete Barboru Vyskočilovou vídat také v divadle. Paralelní vesmíry se 23. října 2023 dočkaly obnovené premiéry, což byl pro herečku důvod k radosti i nervozitě. Naskočit znovu do něčeho, co člověk původně dělal v jiném prostoru a za jiných okolností, bylo podle ní náročné. Ostatně, skloubit péči o děti s prací na divadle a hraním v seriálu, to samo o sobě není nic jednoduchého. Herečka ale v pořadu TV Nova vděčně dodává, že potomky jí v případě potřeby hlídá laskavá babička.

Jako Marianne má ráda vesmír a med. Od doby, co se přestěhovala téměř na konec světa, má prý stálý přísun kvalitního medu, k němuž si tedy utvořila vřelý vztah i ve skutečnosti. Na vesnici teď oslaví třetí Vánoce, ke stěhování ji v podstatě přiměl covid a touha dopřát dětem svobodu žít bez roušek na místě, které je tak nějak izolované. Z toho důvodu teď také tráví hodně času v autě, protože to má všude daleko, a je nucena pečlivěji plánovat pracovní i jiné záležitosti. Své dvě dcerky k herectví prý určitě nepovede, ačkoli je pravda, že jedna z nich už si v Ulici vlastně zahrála.

Zdroje článku: