Ulice: Připomeňme si začátky Vlasty a Amálky

Ulice: Připomeňme si začátky Vlasty a Amálky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vlasta a Amálka Peškovi patří v Ulici k nejstabilnějším párům. Vzpomínáte si na jejich začátky? Třeba na jejich svatbu v roce 2014? Nebo na kauzu Peškovy dcery Kláry, která se odehrála o něco dříve? 

Chybělo málo a Pešek by si užíval klidného stáří s Miriam Hejlovou

Jen málo chybělo k tomu, aby Amálka Seidlová, teď už Pešková, přišla o možnost užívat si klidného stáří s Vlastou. S ním si až na drobné neshody sedla na jedničku. Přitom kdyby se tehdy Miriam nerozhodla od Peška odejít, nejspíš by se v Ulici neusadila. Do Ulice přišla herečka Dana Syslová v době, když se v ní ukázal také její seriálový syn Libor Seidl (herec Martin Pechlát). V jeho ordinaci dělala zdravotní sestru.

Bylo to zrovna v té samé chvíli, kdy v Ulici řádila Klára Pešková a všichni ji za její hrubé chování nesnášeli. Když později tragicky zahynula pádem ze schodů po tom, co ji strčila Ivana Drápalová, byla Amálka Seidlová Peškovi velkou oporou. V té době už se totiž scházeli a začalo se mezi nimi tvořit pevné pouto. 

V roce 2014 se Pešek rozhodl Amálku požádat o ruku. Pokud si na tu romantiku už nevzpomínáte, bude to nejspíš tím, že se žádná romantika také nekonala. Pešek požádal Amálku o ruku velmi rychle, nečekaně a také neohrabaně. Přes to všechno mu Amálka řekla ano.

Pešek požádal Amálku o ruku velmi rychle, nečekaně a také neohrabaně, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

O Peška se Amálka vzorně stará 

Amálka je přesně ten typ ženy, který vedle sebe Pešek potřebuje. Je chytrá, samostatná a vzorně o něj pečuje. Někdy až příliš. Když se ho snažila přesvědčit k častějšímu pohybu a koupila mu krokoměr, lezla tím Amálka Peškovi trochu na nervy. Vždy se ztrácel do hospody a krokoměr půjčil svým kamarádům, kteří za něj kroky nachodili.

Větší spor snad měli v době, kdy se v Amálčině životě objevili staří známí z Harasova. Tam Amálka po svém nevěrném bývalém manželovi zdědila chatu a s ní i staré sousedy, s nimiž se kdysi často stýkala. Jednu dobu se jimi Pešek cítil ohrožen. I to však vyřešili a teď se radují z Adriany a její dcerky Klárky. Poměrně nedávno s Evženem podnikli cestu do Austrálie, kterou si moc užili.

Zdroj článku:
  • Autorský text