Kdy přesně začíná Ulice v roce 2022 a na co se můžeme těšit?

Kdy přesně začíná Ulice v roce 2022 a na co se můžeme těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Český televizní seriál, který se zpravidla vysílá každý všední den od 18:25 a má nekonečně mnoho dílů, jenž jsou předtočené dlouho dopředu. Nás čeká nový rok 2022 a v seriálu se objeví nové postavy. Budou se dít nové věci, kterými budeme pohlceni.

Pojďme si společně rok 2022 v Ulici trochu představit. Na co se můžeme těšit? A kdy se po Novém roce máme těšit na nový díl?

Kdo se opět vrátí do seriálu a jak to bude dál?

Po několika novoročních dílech se do seriálu vrátí námi velice dobře známá osoba a tou nemůže být nikdo jiný než Gábina. Její salón už má na starosti někdo úplně jiný, ale ona v Berlíně dosáhla velice dobrých pracovních výkonů, na které se bude snažit navázat. Už dlouhá léta nemá po svém boku chlapa, na kterého se může spolehnout a právě v okamžiku, kdy přestane doufat, že by někoho takového mohla poznat, jí do cesty vstoupí někdo, kdo ji o opaku přesvědčí. 

A co čeká postavy, které v Ulici vídáme neustále?

Konec roku nebyl pro Vítka Klímu moc úspěšný. Odešel z práce, i když ho jeho žena pořád přesvědčovala, ať to ještě zkusí. Vánoční čas trávil pečením cukroví, avšak nejen jeho rodině, ale i jemu samotnému to začíná jít pěkně na nervy. Po Novém roce ho ale čeká nová pracovní výzva, a tak zde zbývá už jen otázka, jak se s touto výzvou vyrovná jeho rodina.

Marečkovým vstoupí do života nová postava ve formě scénáristy Jakuba, který odhalí stará tajemství. Toto odhalení u nich doma způsobí dost bolesti a velký problém v jejich vztahu. Zvládnou to? Vysvětlí si vše, co se v minulosti stalo a i nadále zůstanou spolu?

Vztahy v roce 2022

V posledních dílech jsme měli možnost vidět, jak se sbližují dvě postavy, a to Dan a Sára. Dan, který byl celou dobu takový tichý a Sára, která má svých starostí víc než dost, budou tento vztah rozvíjet i nadále. Vyvine se tak rychle, že tomu nebude chtít věřit ani Anička a Bedřich, protože se Dan začne v dílně chovat úplně jinak. Všichni se tak s touto situací musí vyrovnat a přát jim jen to nejlepší. 

Ani Lumír Nykl nebude zahálet. Začne si čím dál tím víc uvědomovat, že už nechce být sám. Světlana na něj kouká ze shora a určitě by si přála, aby byl šťastný. Dotáhne to dál s asistentkou starosty nebo do jeho života vstoupí někdo úplně jiný? 

Naopak problémy ve vztazích přinese Vanda, která se přizná k něčemu, co zasáhne nejen její mámu Jolanu, ale i celou rodinu Peškových. V posledních dílech jsme mohli vidět určité neshody mezi nimi, a tak můžeme jen hádat, jak tohle všechno dopadne. 

Kdy se těšit na první díl?

Nové díly seriálu Ulice by měly začínat jako každý rok první týden v lednu, tudíž od 3. 1. 2022. 

 

Zdroje: