Hrdinové Ulice dostanou v roce 2024 slušně naloženo. Iva zvažuje potrat, Soňa podrazí Magdu pro její dobro

Hrdinové Ulice dostanou v roce 2024 slušně naloženo. Iva zvažuje potrat, Soňa podrazí Magdu pro její dobro
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Takovou novoroční nadílku si Iva rozhodně nepředstavovala. Kdyby tušila, že bude muset řešit těhotenství, snad by dala přednost obávané menopauze. Diváci však spekulují, zda nakonec nepůjde na potrat. Otázky vyvolává také slepovaný vztah Karly a Kryštofa nebo záludnost intrikánky Soni.

Iva na poslední chvíli couvne před potratem

Rok 2024 přinesl manželům Klímovým nečekané těhotenství, jež vyvolává spoustu otázek a nejasných představ o budoucnosti. Iva by na jednu stranu miminko chtěla. Dojímá se u starých fotek tří odrostlých dětí a vzpomíná, jaké bylo držet v náručí malého človíčka. Jakkoli krásná ta vize je, zároveň ji děsí. Koneckonců překročila čtyřicítku a spíš by se dovedla vyrovnat s myšlenkou, že jí nejstarší dcera Bára pořídí vnoučátko. Kdyby teď Bára otěhotněla, měly by stejně staré potomky! To je přece jen trochu bizarní, navíc by to pro Klímovy znamenalo nutnost zásadních změn.

Museli by se přestěhovat do většího bytu, Iva by musela odejít na mateřskou a vzdát se práce v bistru i masážním salonu. Situace není dobrá ani po finanční stránce, Vítek s Milošem přicházejí o důležité zakázky a bude zapotřebí se zase uskromnit.

Je rozumné do takové situace přivést další dítě? Zoufalá Iva váhá mezi těhotenstvím a potratem a rozhodování ji vyčerpává. Diváci se jako obvykle rozdělují do dvou táborů, kdy jedna strana hlasuje pro interrupci kvůli věku rodičky, zatímco druhá prohlašuje, že to Klímovi zvládnou. „Já si myslím, že na potrat půjde, ale na poslední chvíli se rozmyslí,“ míní fanynka Ulice. Tato možnost se zatím jeví nejpravděpodobnější.

Iva se zatím přiklání k potratu.
Iva se zatím přiklání k potratu. | Zdroj: TV Nova

Ať už spolu Karla a Kryštof zůstanou napořád

Mezi Karlou a Kryštofem se to už od Vánoc vyvíjí slibně. Po rodinné dovolené na horách se zdá, že by se k sobě konečně mohli vrátit. Kryštof přespává doma čím dál častěji a Vojta pokládá usmíření rodičů za hotovou věc. Karla dokonce odmítne nabídku Jirky Hermana, jenž naléhal, aby se vrátila na vraždy. V Márově blízkosti se nicméně nadále zdržuje kamarádka Monika, která by ještě mohla leccos změnit, kdyby chtěla. Ale i v případě, že by zmizela do Afriky, není vůbec jisté, že se Kryštof a Karla znovu nepohádají. Co když si Mára uvědomí, že své nevěrné manželce dosud neodpustil?

„Já být chlap, tak ji už nechci, podvedla jednou, může to udělat zase. Už bych k ní neměla důvěru,“ prohlašuje divačka na sociálních sítích, jejíž názor je ovšem spíše ojedinělý. Většina diváků touží po tom, aby to Karle a Kryštofovi tentokrát klaplo.

Soňa neubere, naopak ještě přidá

Odpověď na otázku, zda se Soňa Čechová v novém roce srovná, nebo naopak ještě přitvrdí, je naproti tomu jednoznačná. Rozhodně ještě přidá a bude chudáka Magdu pěkně dusit. Prohlašuje sice, že to dělá pro dobro školy a že o ředitelskou židli nestojí, ale jaká je pravda? O co jí skutečně jde? Bojuje s traumatem z předchozího zaměstnání, proto každou maličkost přehání a snaží se být důsledná? Nebo je to prostě a jednoduše zákeřná potvora, která chce, aby bylo vždy po jejím? Diváci se shodují na druhé z těchto možností a přáli by si, aby Soňa ze školy co nejdříve vypadla.

Zdroje článku: